Platinum Masa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Platinum Masa, dışarıda sıklıkla yemek yiyen herkesin Android telefonunda bulunması gereken bir uygulama.

Platinum Masa, dışarıda ailenizle, arkadaşlarınızla sıklıkla yemek yemeyi seven biriyseniz Android telefonunuzda kesinlikle bulunması gereken bir uygulama. Bulunduğunuz şehirde en şık restoranlardan hamburgercilere kafelerden gözde mekanlara birçok yeme-içme adresini belirlediğiniz kriterlere göre listeleyebilen uygulamada “Bugün nerede yemek yesek?” sorusu son buluyor.

Android platformunda yer alan onlarca restoran arama, bulma ve rezervasyon yaptırma uygulamasından biri olan Platinum Masa’da dışarıda yemek yiyeceğiniz mekanı kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Kriterlerinize göre öneriler karşınıza çıkıyor ve mekan hakkında detaylı bilgi (restoran adresi ve yol tarifi, mutfak türü, park durumu, indirim oranı) edinebiliyorsunuz. Rezervasyonunuzu yapmadan daha önce o restoranda yemek yemiş kişilerin yorumlarını da inceleyebiliyorsunuz.

Keyifli bir akşam yemeğinin ardından sıra hesabı ödemeye geldiğinde direkt telefonunuzdan ödeme yapabiliyorsunuz. Visa Platinum kartınız varsa ayrıca indirim uygulanıyor.

Erkan Calp

Platinum Masa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME

Platinum Masa, birçok yeme-içme mekanını bünyesinde barındırıyor ve hem pratik hem de hızlı.

Platinum Masa, dostlarınızla, sevgilinizle, ailenizle dışarıda sıklıkla yemek yiyen biriyseniz iPhone’unuzda bulunması gerekli olduğunu düşündüğüm bir uygulama. Dışarıda nerede yemek yiyeceğinize karar veremediğimiz vakit çevrenizdeki gözde restoran ve kafeleri keşfetmenin yanı sıra daha önce o mekana gitmiş kişilerin yorumlarını inceleyerek karar verme, tek dokunuşla rezervasyon yapma şansına sahipsiniz.

Uygulamanın yeme-içme mekan listesi oldukça zengin. Şık restoranlardan hambugercilere, kafelerden trend mekanlara birçok seçeneğiniz var ve kriterlerinize göre filtreleme yapabiliyorsunuz. Rezervasyon yaptırmadan mekan hakkında adresi, mutfak türü, park durumu, sunduğu indirim gibi detaylı bilgilere erişebiliyorsunuz. Rezervasyonunuzu da hızlıca yapabiliyorsunuz.

Platinum Masa ile hesap ödeme de oldukça pratik. Elinizi cüzdanınıza atmadan mobil cihazınızdan hesabı ödeyebiliyorsunuz. Visa Platinum kart sahibi iseniz size özel sunulan indirimlerden de faydalanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turkcell Platinum

    Turkcell Platinum ile Platinum dünyasının tüm ayrıcalıklarına telefon ve tabletinizden erişebilirsiniz.
  • Upland - Property Trading Game

    Yaşam, Özgürlük ve Mülkiyet.
  • Aviation Empire Platinum

    Mobil platformda hava yolu şirketi kuracağız.
  • KlikIt Original

    Zevkli deneyim sunan bir masa oyunu
  • Catan Universe

    Zevkli ve keyifli bir masa oyunu
  • 101 Çanak Okey

    Ücretsiz (bedava) 101 Çanak Okey Yüzbir oynayın.
  • Çanak Okey Extra

    Popüler okey oyunu Çanak Okey Extra, mobilde!
  • Carrom Disc Pool

    Carrom Disc Pool: Popüler masa oyunu mobilde!