Playboy NOW

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME

Playboy NOW uygulamasıyla Android cihazlarınızdan kolayca en eğlenceli haberleri görüntüleyebilir, galeri ve videolara göz atabilirsiniz.

Playboy NOW uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının en son Playboy haberlerine erişebilmek için kullanabilecekleri ücretsiz araçlar arasında yer alıyor. Hem kolay kullanılır arayüzü hem de oldukça geniş içerik skalası sayesinde kullanırken illa ki yetişkinlere yönelik içerikleri görmek zorunda değilsiniz. Zira içerisinde oldukça fazla sayıda kategori yer alıyor ve bu kategorilerde herhangi bir konuda haberlere erişmek mümkün. Uygulamanın arayüzünün kolay kullanımlı bir şekilde hazırlanmış olması sayesinde menüler arası geçişlerde zorlanmak da mümkün değil.

Genel olarak ünlüler, gece hayatı, kızlar, eğlence, oyunlar gibi konular üzerine haberler sunan Playboy NOW, böylece ciddi haberler okumaktan sıkılanlar için çerez içeriklere yönelik bir kaynak haline geliyor. Bu yüzden uygulamadan çok ciddi haberler ve yorumlar beklemek yanlış olacaktır. Elbette klasik Playboy içeriklerine dair haberlere erişmek de uygulamanın olanakları arasında yer alıyor.

İçerisinde bir galeri ve video bölümü de barındıran uygulama, böylece yazı okumaktan sıkılanlar için yeteri miktarda görsellik barındırıyor. İsterseniz içerisindeki galeri, fotoğraf ve videoları sosyal medya hesaplarınızdan arkadaşlarınızla paylaşmanız da mümkün. Fakat uygulama içerisindeki tüm içeriklere erişebilmek için internet bağlantınızın aktif olması gerekiyor ve videolar gibi içerikleri 3G hesaplarınız üzerinden izlemeye çalışmanız kısa sürede kotanızın bitmesiyle sonuçlanacaktır. Görsel içeriklere bakacağınız zaman Wi-Fi bağlantıya geçiş yapmayı unutmamanız faydanıza olacaktır.

Uygulamanın çalışması esnasında herhangi bir sorunla karşılaşmak mümkün değil ancak tasarımının daha iyi olması gerektiğini de hissedeceksinizdir. Gelecek sürümlerde bu tip ufak sıkıntıların giderileceğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

Playboy NOW

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Playboy NOW uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan en son eğlenceli ve keyifli haberlere ulaşabiliyorsunuz.

Playboy NOW uygulaması, Playboy’un sunduğu en son haberlere kolayca erişmenize yardımcı olabilen ücretsiz araçlar arasında yer alıyor ve iPhone yahut iPad cihazlarınızdan kullanılabiliyor. Bir haber uygulaması olarak diğer pek çok uygulamanın aksine eğlence üzerine odaklanan uygulama, böylelikle canı sıkılanların imdadına yetişecektir. Arayüz tasarımı ve işlevleri bakımından kolayca kullanılabilir bir yapıya sahip olan Playboy NOW’a göz atmadan geçmeyin derim.

Uygulamanın içerisinde yer alan haber kategorileri genel olarak eğlence, gece hayatı, ünlüler, otomobiller, oyunlar ve tabii ki bir Playboy klasiği olarak kızlar üzerine şekillendirilmiş. Siyasi ve ciddi haberlerin olmaması sayesinde uygulamayı kullanırken canınızı sıkacak herhangi bir şeyden kolaylıkla uzak durabileceğinizi söyleyebilirim.

Hem yazılı haberlere hem de galerilere ve videolara sahip olan Playboy NOW, böylelikle bir şeyler okumadan direkt olarak görmek isteyen kullanıcıları da tatmin edebiliyor. Varolan bu multimedya içeriklerini dostlarınızla paylaşabilmek için kullanabileceğiniz paylaşım butonları da uygulama içerisinde mevcut.

Sadece yetişkinlere yönelik değil, genel olarak herkese yönelik diyebileceğim bir içerik tarzına sahip olan Playboy NOW, böylece müstehcen içeriklerden kaçınmak isteyen kullanıcıların da beklentilerini karşılamakta yeterli olacaktır.
Elbette Playboy NOW’ın çalışması için aktif bir internet bağlantınızın olması gerekiyor. Fakat multimedya içeriklerini 3G üzerinden görüntülemeye çalışmanızın kotanızı biraz fazla harcayabileceğini aklınızdan çıkarmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.
  • PressReader

    Online dergi ve gazete içeriklerine PressReader uygulamasından erişebilirsiniz.
  • Diyanet Dergilik

    Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan dergileri Diyanet Dergilik uygulamasından okuyabilirsiniz.
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik, Android tablet bilgisayarlarda dergi okunması üzerine hazırlanmış bir dergi platformu.
  • Hosting Dergi

    Hosting Dergi ile web hosting sektörünün önde gelenlerinin bilgilerinden Android cihazlarınızda faydalanabiliyorsunuz.