PLAYMOBIL Children's Hospital

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Hastaları tedavi edeceğiz.

Rengarenk içeriklere sahip olarak karşımıza çıkan PLAYMOBIL Children's Hospital iki fakrlı mobil platformda ücretsiz olarak yayınlandı.

Mobil rol yapma oyunları arasında yer alan PLAYMOBIL Children's Hospital ile bir çocuk hastanesindeki görevleri üstleneceğiz. Oyuncular hastaneye gelen hastalar ile yakından ilgilenecek ve onları tedavi etmek için çaba sarfadecekler. Bir çocuk hastanasini yöneteceğimiz oyunda gelen hastaları tekrardan sağlıklarına kavuşturmaya çalışacağız.

Oyun içerisinde çok sayıda farklı görev karşımıza çıkacak. Bu görevleri başararak insanlara yardımcı olacak ve hastanemizi büyütmeye çalışacağız. 2015’ten bu yana iki fakrlı mobil platformda oynanan yapım 5 milyondan fazla aktif oyuncusu ile günümüzde de oynanmaya devam ediyor. Google Play’de 4.1 gibi bir inceleme skor puanına sahip olan mobil rol oyunu ücretsiz yapısı ile de geniş kitlelere yayılmaya devam ediyor. Dileyen oyuncular hemen oyunu indirip denemeye başlayabilirler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

PLAYMOBIL Children's Hospital

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
207 MB DOSYA BOYUTU

Hastaları tedavi edeceğiz.

Geobra Brandstätter Stiftung & Co.KG  tarafından geliştirilen ve mobil oyunculara ücretsiz olarak sunulan PLAYMOBIL Children's Hospital bir rol oyunudur.

Mobil rol oyunları arasında oldukça geniş bir kitleye hitap eden yapımda oyuncular hastaneyi yönetecek ve insanların sornlarını çözmeye çalışacaklar. Bir çocuk hastanesinde görev yapacağımız oyunda amacımız gelen hasta çocukları yeniden sağlıklarına kavuşturmak olacak. Basit kontrollere sahip olacak olan mobil rol oyununda bizleri rengarenk bir içerik kalitesi karşılıyor olacak.

Oyuncular hastanedeki hastaları taburcu edecek ve hastaneyi daha da büyütmeye çalışacaklar. Veirlen görevleri zamanında başararak diğer hastalarla da ilgilenmek için çaba sarfadeceğiz. Tamamen ücretsiz olan PLAYMOBIL Children's Hospital Google Play’de 4.1 gibi bir skor puanına sahip.

Oyun 5 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pepi Hospital

    Hastaları tedavi etmeye çalışacağız.
  • Yasa Pets Hospital

    Büyük bir hastanede çalışarak sevimli kedi ve tavşanları tedavi edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Kapi Hospital Tower

    Hastanede insanları tedavi edeceğiz.
  • Dream Hospital

    Mobil platformda hastane yöneteceğiz.
  • Hospital Dash

    Hastaları tedavi edeceğiz.
  • Idle Hospital Tycoon

    Kendi hastanenizi yöneterek hastaları tedavi edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Fun Hospital-Tycoon is back

    Kendi hastanenizi kurarak, birbirinden ilginç hastaları tedavi edebileceğiniz muazzam bir simülasyon oyunudur.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG