pliq: Epic Clash Arcade Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Harika atmosferiyle dikkat çeken benzersiz bir bulmaca oyunu

pliq: Epic Clash Arcade Puzzle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Kendine has oynanışıyla ön plana çıkan pliq, kötü dragonlarla, zombilerle ve acımasız iblislerle kıyasıya mücadele ettiğiniz bir oyundur. Farklı temasıyla ön plana çıkan oyunda hem becerilerinizi sınıyor hemde farklı bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Kaliteli görselleri ve eşsiz oynanışıyla dikkatimizi çeken oyunda stratejik taktikler geliştirmeli ve düşmanlarınızı bozguna uğratmalısınız. Benzersiz bir bulmaca deneyimi sunan oyunda insan ırkının kazanması için mücadele ediyorsunuz. Kahraman ordular kurmanız gereken oyunda farklı rozetler kazanabiliyorsunuz. Puanlar kazanarak ekibin lideri olabileceğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız pliq sizleri bekliyor.

pliq oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

pliq: Epic Clash Arcade Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
109 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan eşsiz bir bulmaca oyunu

pliq: Epic Clash Arcade Puzzle, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz eşsiz bir mobil bulmaca oyunu olarak ön plana çıkan pliq, kıyasıya mücadele edip zorlu düşmanları alt etmenizi gerektiren bir oyundur. Oyunda becerilerinizi sınıyor ve farklı bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Zombilerle, acımasız iblislerle ve dragonlarla savaştığınız oyunda bulmacaları çözüyor ve farklı stratejiler geliştiriyorsunuz. Farklı temasıyla da ön plana çıkan oyunda kaliteli görseller bulunuyor. Benzersiz bir bulmaca deneyimi sunan oyunda insan ırkının kazanması için mücadele ediyorsunuz. Kahraman ordular kurmanız gereken oyunda farklı rozetler kazanabiliyorsunuz. Puanlar kazanarak ekibin lideri olabileceğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. 

pliq oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Color Balls 3D

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Human Puzzle

    Eşsiz bir bulmaca oyunu
  • Bricks Breaker Puzzle

    Zevkli ve sürükleyici bir mobil oyun
  • Puzzle Fuzzle

    Zorlu ve renkli bir bulmaca oyunu
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Join Clash 3D

    Çetenin lideri olmaya hazır ol.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu