Pocket Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
400 TOPLAM İNDİRME

Pocket Soccer, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz basit bir futbol oyunudur.

Pocket Soccer, düğme veya bozuk paralarla oynadığımız parmak oyununun daha eğlenceli hale getirilmiş modern bir yorumudur. Bilgisayara karşı ya da arkadaşlarınıza karşı oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla oynamak için de internet bağlantısına ihtiyaç duymuyorsunuz. Tek cihaz üzerinden oynayabiliyorsunuz. Oynamak için 70'den fazla ülke arasında seçim yapabilir ve çeşitli oyun modlarında oynayarak özel futbol sahalarının, topların ve diğer özelliklerin kilidini açabilirsiniz.

Oyunda 2 farklı mod var. Biri skor modu, 10 gol atan kazanıyor. Diğer mod ise zaman modu, 1, 3, 5 dakika olarak ayarlayabileceğiniz bu modda belirlediğiniz sürede en çok gol atan kazanıyor. Oyundaki takımlar arasında Türkiye'nin de yer alması güzel olmuş. Ayrıca oyundaki ekstra özellikleri açabilmeniz için (yeni toplar, yeni sahalar, seyirci sesleri vs.) görevleri yapmanız lazım. Oyuna alışabilmeniz için bir eğitim bölümü de bulunuyor.

Elifcan Mehekli Çakmak

Pocket Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
53.1 MB DOSYA BOYUTU

Pocket Soccer basit ve eğlenceli bir mobil futbol oyunudur

Pocket Soccer fizik kurallarını saçma bir şekilde kullanan ve bu sayede inanılmaz eğlenceli olmayı başarabilen bir mobil futbol oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Pocket Soccer'da retro bir yapı kullanılıyor. Bize eskiden Commodore 64 ve Amiga gibi bilgisayarlarda oynadığımız klasik futbol oyunlarını hatırlatan oyunda takımımızla maça çıkıyoruz ve galibiyet için mücadele ediyoruz. Buraya kadar herşey normal görünse de maça başladığınızda işlerin ilginçleştiğine tanık oluyorsunuz. Topa vurabilmenizin bile büyük başarı olduğu oyunda takım oyuncularınızın devrilip sağa sola savrulduğunu görmek keyif veriyor.

Pocket Soccer'da langırt oyununa benzeyen bir oynanış bulunmakta. Takımınızdaki her oyuncuyu ayrı ayrı yönetiyorsunuz. Eğer oyunu tek başınıza oynarsanız çok oyuncuyu aynı anda yönetmek biraz güç olabiliyor. Fakat oyunu aynı cihaz üzerinden 10 arkadaş aynı anda oynayabiliyorsunuz. Bu da oyunu daha keyifli hale getiriyor. Arkadaşlarınızla maç yaparken atacağınız saçma goller veya yediğiniz saçma goller kahkaha krizine girmenize neden olabilir.

Pocket Soccer eğer ciddiyetten uzak, çerezlik bir futbol oyunu oynamak ve arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli vakit geçirmek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Sports Basketball

    Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Pocket Sports Basketball, basketbol ile masa oyunlarının bir arada sunulduğu bir mobil oyundur.
  • Pocket Footballer

    Pocket Footballer, ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli bir futbol oyunu olarak dikkatleri üzerine topluyor.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • Pocket Basketball

    Pocket Basketball, Android cihazlarınız oynayarak eğlenebileceğiniz oldukça güzel ve başarılı bir basketbol atış oyunudur.
  • Pocket Pool

    Kırmızı topu sokmak göründüğü kadar kolay değil.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Pocket League Story 2

    Pocket League Story 2, eski zamanlarda atari ile oynadığımız futbol oyunlarını anımsatan eğlenceli ve ücretsiz bir Android futbol oyunudur.
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.