Pogo Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Zıplayan bir düzeneğin üstünde çeşitli engelleri aşarak yolunuza devam edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Yaylı baston ile zıplayarak zorlu parkurlarda ilerleyebileceğiniz ve engelleri aşarak belirtilen noktalara atlayabileceğiniz Pogo Jump, geniş oyuncu kitlesine sahip eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun tutkunlarına hizmet veren bu oyunda yapmanız gereken tek şey, yaylı bir düzenek üstünde zıplayarak engelleri aşmak ve belirli noktaların üstüne basarak puan toplamaktır. Parmağınızla ekrana basılı tutarak zıplayabilir ve halkaların üstüne gelince parmağınızı çekerek yere iniş yapabilirsiniz. Bir halkadan diğerine zıplayarak puanları toplayabilir ve engellere takılmadan yolunuza devam edebilirsiniz. Ayrıca halkaların tam ortasında yer alan kırmızı noktaların üstüne zıplayarak daha fazla puana sahip olabilirsiniz.

Oyunda çeşitli engeller ve puan halkalarıyla donatılmış birbirinden zorlu birçok parkur bulunmaktadır. Bölümler ilerledikçe halkaların mesafesi de uzaklaşmaktadır.  Kontrolü kaybetmeden yolunuza devam etmeli ve hedefe ulaşarak farklı karakterlerin kilidini açmalısınız.

Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlarda oyuncularla buluşan Pogo Jump, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz keyif verici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Pogo Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
210 MB DOSYA BOYUTU

Zıplayan bir düzeneğin üstünde çeşitli engelleri aşarak yolunuza devam edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Pogo Jump, yaylı bir düzenek üzerinde zıplayarak çeşitli engelleri aşabileceğiniz ve puan toplayarak hedefe ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Sade grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, yaylı bir baston üzerinde zıplayarak puan toplamak ve düşmeden parkuru tamamlamaktır. Bastonu zıplatmak için ekrana hafifçe dokunup parmağınızı basılı tutmalısınız. Puanların yer aldığı halkaların üzerine gelince parmağınızı ekrandan çekebilir ve yere iniş yapabilirsiniz. Kontrolü kaybetmeden olabildiğince puan toplamalı ve parkurları başarıyla tamamlayarak yeni bölümlerin kilidini açmalısınız. Ekstra atlayışlar yaparak bonus puanlar kazanabilir ve daha çabuk seviye atlayabilirsiniz.

Oyun içerisinde onlarca farklı karakter ve baston yer almaktadır. Dilediğiniz karakteri seçerek oyuna başlayabilir ve zıplayarak hızla ilerleyebilirsiniz. Binlerce oyun tutkununun vazgeçilmezi olan ve her geçen gün daha fazla oyuncu tarafından tercih edilen Pogo Jump, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jump Jump BAM

    Farklı şekilleri içeren küp yığınları arasından zıplayarak zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz keyif verici bir oyundur.
  • Happy Hop: Kawaii Jump

    Nesneleri toplamaya çalışacağız.
  • Tako Jump

    Bir topu zıplatarak yönlendirebileceğiniz ve farklı parkurlarda yarışabileceğiniz eğlence dolu bir oyundur.
  • Jump Ball Blast Ⅱ

    Karşımıza çıkan hedefleri yok etmeye çalışacağız.
  • Fluffy Jump

    Taş blokların üstünde zıplayarak olabildiğince yukarı çıkmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Jump Game

    Gerçek zamanlı savaşları kazanmaya çalışacağız.
  • Jump Squad

    Engellere takılmadan ilerlemeye çalışacağız.
  • Jump Rider: Crazy Boat

    Olabildiğince uzak noktalara atlayarak rekorlar elde edebileceğiniz keyifli bir oyun olarak dikkat çekiyor.