Pokémon Masters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil rol yapma oyunu

Pokémon Masters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.

Renkli atmosferi ve sürükleyici temasıyla dikkat çeken oyunda Pokemon karakterlerini kontrol ediyorsunuz. Eğer sıkı bir Pokemon hayranıysanız büyük bir beğeniyle oynayabileceğiniz oyunlardan bir tanesi diyebilirim. Kendi takımınızı kurup mücadele edebileceğiniz oyunda son derece keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Harika yerler keşfedebileceğiniz oyunda kaliteli görseller yer alıyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi.

Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda heyecan verici savaşlara dahil olabiliyorsunuz. Aksiyon dolu sahneleriyle de ilgi çekici bir yapıya sahip olan Pokémon Masters, mutlaka telefınlarınızda yer alması gereken bir oyun. Kendi takımınızı da kurabileceğiniz Pokémon Masters sizleri bekliyor.

Pokémon Masters oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Pokémon Masters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
644 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir mobil rol yapma oyunu

Pokémon Masters, iOS platformuna sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil rol yapma oyunu olarak dikkat çekmekte.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil rol yapma oyunu olarak nitelendirebileceğim Pokémon Masters, sıkı Pokemon hayranlarının ilgisini çekebilecek bir oyun. Renkli atmosferi ve sürükleyici etkisiyle ön plana çıkan oyunda Pokemon karakterlerini kontrol ediyorsunuz. Kendi takımınızı kurup mücadele edebileceğiniz oyunda son derece keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Aynı zamanda harika yerler de keşfedebileceğiniz oyunda kaliteli görseller yer alıyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi diyebilirim. Aksiyon dolu sahneleriyle de ilgi çekici bir yapıya sahip olan Pokémon Masters, mutlaka telefınlarınızda yer alması gereken bir oyun.

Pokémon Masters oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pokémon Masters EX

    Pokémon Masters EX Android oyununda efsane Pokemon oyuncuları çarpışıyor.
  • Masters of the Masks

    Masters of the Masks, Android telefon ve tablet sahiplerinin cihazları üzerinde heyecanlı bir şekilde oynayabileceği bir rol yapma oyunu.
  • League of Masters

    League of Masters, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx 2

    Japonya'nın 1 numaralı rol yapma oyunu artık İngilizce!
  • Legends Knight RPG

    Eğlenceli ve zevkli bir rol yapma oyunu
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu