Police Dog Airport Crime Chase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Police Dog Airport Crime Chase, K9 polis köpekleriyle suçluları yakalamaya çalıştığınız bir Android oyunu.

Police Dog Airport Crime Chase, Android telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz en iyi polis köpeği simülasyonu oyunlarından biri. Ufak boyutlu olmasına rağmen oldukça kaliteli görseller sunan oyunda adından da tahmin edeceğiniz üzere suçluları yakalamak için özel olarak eğitilmiş köpekleri kontrol ediyorsunuz.

Ücretsiz olarak indirebildiğiniz oyunda suçluların en çok boy gösterdikleri noktalardan biri olan havaalanlarında bulunuyorsunuz. Suçlunun kokusunu metrelerce öteden alabilen özel eğitimli polis köpeklerini kontrol ediyorsunuz. Polis köpeği yerine geçerek suçluları durdurduğunuz, suçluların ülkeye sokmaya çalıştıkları illegal ürünleri imha etmeye çalıştığınız oyunda bölüm bölüm ilerliyorsunuz. Her bölümde yakaladığınız suçlu farklı ve bölüme başlamadan kimi yakalayacağınız söyleniyor. Görevlerde suçluları tespit edebilmek ise oldukça basit. Ok işaretini takip ederek suçluyu koşar veya durur vaziyette tabiri yerinde ise elinizle koymuş gibi bulup yakalayabiliyorsunuz. Tabii ki suçluya ulaşmak için şehri dört dönüyor, türlü engellerden geçmeniz gerekiyor ve şuçluları belli bir zamanda içerisinde yakalamanız şart.

Eğitimli K9 köpekleriyle havaalanında güvenliği sağlamaya çalıştığımız simülasyon oyunu alışma evresi gerektirmeyen oldukça basit bir oynanış sunuyor diyebilirim. Polis köpeğini hareket ettirmek için soldaki analog tuşu, engellerden atlatmak ve suçluyu yakalatmak için de sağdaki tuşları kullanıyorsunuz.

Erkan Calp

Police Dog Airport Crime Chase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Police Dog Airport Crime Chase, Windows Phone cihazınızda oynayabileceğiniz polis köpeği simülasyon oyunlarından biri.

Police Dog Airport Crime Chase, özel eğitimli polis köpekleriyle havaalanında güvenliği sağlamaya çalıştığımız simülasyon tarzında bir Windows Phone oyunu ve de ücretsiz olarak indirip oynayabiliyoruz.

Gerek köpek gerek suçlu gerekse de çevre modellemelerinin dikkat çektiği oyunda özel eğitimli K9 köpekleriyle suçluları durdurmaya çalışıyoruz. Havaalanında hırsızlık yapılması, bomba yerleştirilmesi, uyuşturucu maddelerin sokulması gibi suçları engellemek amacıyla farklı görevlerde bulunuyoruz.

Polis köpeği olarak kimi zaman bir hırsızı yakalamaya çalıştığımız, kimi zaman da uçağa biniş noktasında yapılan kontrollere yardımcı olduğumuz oyunda görevleri başarıyla tamamlayabilmek için verilen süreyi aşmamamız gerekiyor. Oldukça kısa bir süre içerisinde gerçekleşen görevler sonucunda elde ettiğimiz başarının ise bir getirisi yok. Sadece yeni köpeklerin kilidini açabiliyoruz.
Havaalanında güvenliği sağlamak için polis köpeğimizle sürekli olarak bir koşuşturmaca içerisinde olduğumuz oyunun kontrol sistemi ise oldukça kolay; herkesin oynayabileceği tarzda yapılmış. Polis köpeğini yönlendirmek için soldaki butonu, engelleri aşmasını ve suçlunun üzerine atlamasını sağlamak için de sağdaki butonları kullanıyoruz.

Police Dog Airport Crime Chase, polis köpeği yerine geçerek suçluları yakalayacağınız eğlenceli zaman geçirtecek bir oyun. Simülasyon tarzında oyunlardan hoşlanıyorsanız Windows Phone cihazınıza indirip bir göz atın derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Police Dog Airport Crime City

    Police Dog Airport Crime City, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu.
  • Town Police Dog Chase Crime 3D

    Town Police Dog Chase Crime 3D bir polis köpeğini yönettiğiniz bir mobil oyundur
  • Police Dog Chase: Crime City

    Android için ücretsiz bir K9 polis köpeği aksiyon oyunu arıyorsanız bu simülasyon tipi denemeye göz atabilirsiniz.
  • Police Dog Simulator 3D

    Police Dog Simulator 3D ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil simülasyon oyunu
  • Police Dog Training

    Police Dog Training, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir polis köpeği eğitme oyunudur.
  • California Crime Police Driver

    California Crime Police Driver mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Police Quad Chase Simulator 3D

    Police Quad Chase Simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis oyunudur
  • Police Sniper Chase 3D

    Police Sniper Chase 3D, nişancılık oyunlarından hoşlananların seveceği türden bir aksiyon oyunu.