Polis Kovalamacası

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
464 TOPLAM İNDİRME

Polis Kovalamacası mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Polis Kovalamacası heyecanlı bir oynanış sunan bir mobil yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Polis Kovalamacası'nda dilerseniz suçluları durdurmaya çalışan kahraman polislerin yerine geçebilir, dilerseniz polislerden kaçarak izlerini kaybettirmeye çalışan azılı suçluların yerine geçebilirsiniz. Gireceğiniz kovalamacalarda keskin virajları hızlı bir şekilde almanız ve engellere takılmamanız gerekiyor.

Polis Kovalamacası yarış ve aksiyonu birleştiren bir yapıya sahip. Oyunda pollisler suçluları durdurabilmek için araçlarına ağır silahlar ekleyebiliyorlar. Bu nedenle polislerden kaçmak için sadece hızlı olmanız yeterli olmuyor, aklınızı ve manevra kabiliyetinizi de kullanmanız gerekiyor.

Polis Kovalamacası içinde birçok farklı spor araba ve polis arabası modeli yer alıyor. Ayrıca klasik aile arabalarına da yer verilmekte. Yarışları kazanarak toplayacağınız parayla yeni araçların kilidini açabiliyorsunuz.

Polis Kovalamacası'nda 6 farklı silah çeşidi, yarışılacak 4 şehir seçeneği, 6 farklı oyun modu, 12 farklı araç seçeneği oyuncuları bekleyen diğer özellikler.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Chase

    Çölde polislerden kaçıyorsunuz.
  • Police Runner

    Ketchapp'ın yeni oyununda aynasızlardan kaçıyoruz.
  • Pixel Drifters: Nitro

    Polis kovalamacası da içeren retro drift yarış oyunu
  • Car vs Cops

    Polis kovalamacalı araba oyunlarını seviyorsanız kaçırmayın!
  • Smashy Road Rage

    Trafiği birbirine katmak uğruna polisleri atlatın.
  • Hırsız Polis 3D Araba Oyunu

    Hırsız Polis 3D Araba Oyunu, araba yarışı oyunu severlerin Android cihazları üzerinde oynayabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir hırsız polis oyunudur.
  • Smash Cops Heat

    Smash Cops Heat, polis olarak Amerika sokaklarındaki suçluları yakalamaya çalıştığınız bir yarış oyunu.
  • Car Eats Car 3 APK

    Car Eats Car 3 APK, polis kovalamaca ve aksiyon yüklü görevlerle dolu bir araba yarışı oyunu. İnternetsiz oynanabilen Car Eats Car 3 Android için ücretsiz.