Politaire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Politaire, Poker ile Solitaire oyununu birleştiren mobil kart oyunu.

Politaire, en çok oynanan kart oyunlarından Solitaire ile Poker’i birleştiriyor.

Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kart oyununda amacınız elinizde 5 aktif kart ile kazanan el yapmak. İlerleme şekliniz ise şöyle; Kartları seçip yukarı kaydırarak kartları elinizden çıkarıyorsunuz. Akabinde gelecek kartlar aktif elinizi oluşturuyor. Kartları K Q J veya 4 3 6 5 şeklinde sıralama yaparak veya aynı iki kartı yan yana getirdiğinizde puanı alıyorsunuz. Oynanış oyunun başında gösterildiğinden hemen ısınacağınızı düşünüyorum.

Tek ve çift deste olmak üzere 2 seçenek sunan Politaire, tek elle rahatlıkla oynanabiliyor. Arkadaşınızı beklerken veya toplu taşıma aracında zaman geçirmek adına açıp oynayabileceğiniz kart oyunu. Tabii ki çoklu oyuncu desteği olmayan her kart oyunu gibi bir noktadan sonra sıkıyor.

Erkan Calp

Politaire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Politaire, Solitaire ile Poker karışımı kart oyunu ve ücretsiz.

Politaire, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kart oyunları arasında. Microsoft’un bir döneme damgasını vuran efsane kart oyunu Solitaire ile Poker oyununu birleştiren yapımda tek ve çift deste olmak üzere iki oyun modu yer alıyor.

Solitaire oyunun modernize edilmiş hali diyebileceğimiz oyunda amacımız elimizdeki 5 aktif kart ile kazanan el yapmak. Kartı atmak için istediğimiz kartları seçiyor ve yukarı kaydırıyoruz. Gelecek kartlar aktif elimizi doldururken kazanan el yaptığımızda puan alıyoruz. Atılan kartların desteye girip ileride tekrar karşımıza çıktığını da ekliyim.

Kazanan el yapmak için aktif elimizi oluşturan 5 kart ile destenin solunda sıralanan 3 karta dikkat etmemiz gerekiyor. Karışık ta olsa kartları sıralamayı (4 3 6 5 veya K Q J gibi) başardığımızda veya aynı iki kartı (papazlar, kızlar gibi) yan yana getirdiğimizde puanı kapmış oluyoruz. Zaten oyunun başında nasıl ilerleyeceğiniz gösteriliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • Apocalypse Hunters

    Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.
  • Chicken Head!

    Tavuklar kart biçiminde karşımıza çıkıyor.
  • MARVEL SNAP APK

    Marvel Snap APK, süper kahramanlardan destenizi oluşturun. Diğer oyunculara karşı savaşın. Elinizi üçlendirin ve tüm kartlara sahip olmaya çalışın.
  • UNO!

    Popüler kart oyunu mobilde!
  • MARVEL Duel

    MARVEL Duel Android kart oyunu, süper kahramanlarla kötüleri buluşturuyor.