Pop Rocket Rescue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
149 MB DOSYA BOYUTU

Pop Rocket Rescue, Android cihazlar üzerinde oynanabilecek bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.

Pop Rocket Rescue, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde zevkle oynanabilecek bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda karşınıza dağınık halde gelen buz küplerini dengelemelisiniz.

Farklı bir kurgu ile karşımıza çıkan oyunda uzayın derinliklerinden gelen uzaylıları yakalayıp buz küplerine hapsetmelisiniz. Karışık bir düzende karşınıza gelen uzaylıları dengeli bir şekilde küpleri yerleştirerek küplerin içerisinde hapsetmeli ve geldikleri yere geri göndermelisiniz. Oyun sırasında size sunulan 2 farklı tip küpten herhangi birini seçerek uygun konuma yerleştirmeli ve uzaylıyı küpün içine hapsetmelisiniz. Hoş ve güzel grafiklere sahip oyun aynı zamanda animasyonlarıyla da oynayan kişiye ayrı bir zevk veriyor. Basit oynanış şekli bulunan oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğini de anlamayacaksınız. 80'den fazla zorlu bölüme sahip olan oyun stratejik bilginizi ve denge hissinizi zorlayacak. Eğer yerleştirdiğiniz küpler dengesiz olursa tüm uzaylıları hapsedemezsiniz ve bölümü geçemezsiniz. 

Pop Rocket Rescue oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Pop Rocket Rescue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
190 MB DOSYA BOYUTU

Pop Rocket Rescue, iOS cihazlar üzerinde oynanabilecek bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.

Pop Rocket Rescue, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir bulmaca oyunudur. Karşınıza çıkan uzaylıları buz küplerine dengeli bir şekilde hapsetmelisiniz.

Dünyanıza gelen onlarca uzaylıyı buz küplerine hapsetmeye çalıştığınız bir oyun olarak karşımıza çıkan Pop Rocket Rescue oyununda çok eğleneceksiniz. Dengeli bir şekilde size verilen küpleri yerleştirmeli ve aynı zamanda oyun sahnesinde yer alan uzaylıları da bu küplerden birine hapsetmelisiniz. Bir roket ile dünyaya gelen uzaylılar etrafa saçılmış durumda ve bizimde onları buz küpleriyle yakalamamız gerekiyor. Birbirinden farklı uzaylı tiplerini yakalarken çok dengeli olmalısınız. Oldukça basit bir oynanış şekli bulunan oyunu oynarken çok zevk alacağınız da kesin. Oyun sırasında size verilen 2 farklı tip buz kütlesinden herhangi birini alarak buz kütlelerini inşa etmeye başlayabilirsiniz. Strateji, denge ve zeka hepsini bu oyunda bulabilirsiniz.

Pop Rocket Rescue oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bird Rescue

    Bird Rescue, oyundaki amacınızın blokları yok ederek kuşları kurtarmak olduğu eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • Mole Rescue

    Mole Rescue, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde köstebeklere yardım ederek yuvalarını bulacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Fruit Rescue

    Fruit Rescue, aynı renkli meyveleri bir araya getirip eşleştirerek oynayacağınız heyecanlı ve renkli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Bubble Zoo Rescue

    Bubble Zoo Rescue ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir eşleştirme oyunudur.
  • Moshling Rescue!

    Moshling Rescue! tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir eşleştirme oyunudur.
  • Rescue Quest

    Rescue Quest, eşleştirme oyunlarına ilgi duyanların eğlenerek oynayabilecekleri bir yapım.
  • Rocket Beast

    Rocket Beast, Vikinglerin şampuan için karşı karşıya geldiği bulmaca oyunu.