Popi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Popi, kelimelerin internette ne kadar arandığını tahmin etmenizi sağlayan eğlenceli bir oyundur.

Popi, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tahmin oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hangisinin daha popüler olduğunu bulmaya çalıştığınız oyunda şansınızın yağver gitmesi gerekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz ve aynı zamanda kültürel açıdan gelişme yaşayabileceğiniz bir oyun olan Popi, kelimelerin internette ne kadar arandığını tahmin etmenizi gerektiriyor. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda karşınıza iki kelime çıkıyor ve bu kelimeleri kıyaslayarak hangisinin daha çok ya da az arandığını tahmin ediyorsunuz. Örneğin simitin mi yoksa çayın mı internette daha fazla arandığını bulmaya çalışıyorsunuz. Bağımlılık yapıcı bir etkiye sahip olan oyunda iyi düşünmeli ve kelimeleri iyi analiz etmelisiniz.

Yüksek puanlara ulaşmaya çalıştığınız oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabilirsiniz. Kararınızı 5 saniye içerisinde vermeniz gerekiyor. Bu nedenle elinizi çabuk tutmalı ve tüm kelimeleri bulmaya çalışmalısınız. Genel kültürden spora, ünlülerden eşyalara kadar onbinlerce kelimeye sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Popi oyununu sakın kaçırmayın.

Popi oyununu Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Popi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Popi, kelimeleri kıyaslayarak hanginin daha popüler olduğunu bulmaya çalıştığınız bir oyundur.

Popi, iOS  işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tahmin oyunudur. Kelimeleri kıyaslayarak hangisinin daha popüler olduğunu bulmaya çalıştığınız oyunda işiniz bir hayli zor.

Farklı kelimeleri kıyaslayarak hanginin internette daha fazla arandığını tahmin etmeye çalıştığınız bir oyun olan Popi, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz basit bir oyundur. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda tahminlerinizi iyi yapmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Bağımlılık yapıcı bir etkiye sahip olan oyunda tahmin yapmak için 5 saniyeniz var. Bu nedenle elinizi çabuk tutmalı ve tüm kelimeleri bulmaya çalışmalısınız. Hem oyun oynayabileceğiniz hemde kültürel bilgi kazanabileceğiniz bir oyun olan Popi'yi mutlaka denemelisiniz. Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda en fazla sayıda kelime bulmanız gerekiyor.

Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda kelimeleri kıyaslayarak popülerliklerini buluyorsunuz. Her yaştan bireyin rahatlıkla oynayabileceği Popi'yi internet bağlantısı gerekmeksizin de oynayabiliyorsunuz. Basit ve etkili bir oyun olarak nitelendirebileceğim Popi oyununu mutlaka denemelisiniz. Popi oyununu sakın kaçırmayın.

Popi oyununu iOS cihazlarınızda ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada