Poptropica

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon ve maceraya doyacağınız aynı zamanda onlarca farklı adada zorlu parkurlarda yarışacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan Poptropica, gizemli bulmacalar çözerek macera dolu adalara yolculuk yapabileceğiniz sürükleyici bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Renkli grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyunculara farklı bir deneyim sunan bu oyunda, zorlu parkurlarda yarışarak çeşitli engelleri ve tuzakları aşmalısınız. Puan topladıkça farklı karakterlerin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca yeni adalara ulaşarak farklı bölümlerde yarışabilir ve daha fazla puan toplama fırsatı yakalayabilirsiniz. Seviye atladıkça dilediğiniz karakterleri ve objeleri kullanarak kendi adanızı inşa edebilirsiniz. Aksiyona doyacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden zorlu yüzlerce bulmaca yer almaktadır. Ayrıca bulmacalardan toplayacağınız puanları kullanarak ulaşabileceğiniz sayısız karakter ve obje bulunmaktadır. Toplamda 20 farklı adada mücadele ederek görevleri tamamlayabilir ve macera dolu anlar geçirebilirsiniz.

Klasik oyunlar arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunulan Poptropica, 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen özellikle çocuklar için tasarlanmış benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Poptropica

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
144.9 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon ve maceraya doyacağınız aynı zamanda onlarca farklı adada zorlu parkurlarda yarışacağınız eşsiz bir oyundur.

Onlarca farklı karakterden dilediğinizi kontrol ederek zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz Poptropica, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz milyonlarca oyun sever tarafından tercih edilen benzersiz bir oyundur.

Özellikle çocuklar için tasarlanan ve renkli grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, türlü tuzaklar ve engellerle donatılmış zorlu parkurlarda mücadele ederek puan toplamak ve görevleri tamamlamaktır. Birbirinden güzel onlarca farklı adada karakterinizle birlikte ilerleyerek karşınıza çıkan engelleri aşmalı ve yolunuza devam etmelisiniz. Topladığınız puanları kullanarak farklı karakter ve adaların kilidini açabilirsiniz. Aksiyon ve macera kategorisinde boy gösteren ve sürükleyici özelliği ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde yüzlerce tuzak ve engelden oluşan 20 farklı ada ve parkur yer almaktadır. Ayrıca görevleri tamamlayarak erişebileceğiniz yüzlerce karakter ve obje bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde oynayacağınız Poptropica, ücretsiz olarak erişebileceğiniz ve bağımlısı olacağınız keyif verici bir oyundur. Klasik oyunlar arasında bulunan bu oyun ile sizlerde aksiyona doyabilir ve stres giderebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Boxie

    Sevimli hayvanlar ile mini oyunlar oynayacağız.
  • Burger Clicker

    Hamburger kralı olacağız.
  • Candy Farm

    Kendi fantastik tatil kasabamızı inşa edeceğiz.
  • Capsulemon, Fight

    Gerçek zamanlı düellolara katılacağız.