Press Inc.

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Beğenerek oynayabileceğiniz bir beceri oyunu

Press Inc., Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir arcade oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hidrolik press ile her şeyi ezmeye çalıştığınız oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz eşsiz bir mobil arcade oyunu olan Press Inc., fabrikanızın gelirlerini arttırmaya çabaladığınız bir oyundur. Banda koyduğunuz ürünleri yok edip geri dönüşüme yolladığınız oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Renkli atmosferi ve basit oynanışıyla da ön plana çıkan oyunda işiniz bir hayli zor. Stres atmaya birebir olarak nitelendirebileceğim oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı ürünler kullanıp daha renkli bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Makinenizi yükselterek daha fazla puan kazanabileceğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Press Inc. oyununu sakın kaçırmayın.

Press Inc. oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Press Inc.

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
192 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli deneyim yaşayabileceğiniz bir beceri oyunu

Press Inc., iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Eğlenceli zaman geçirebileceğiniz oyunda hidrolik press ile karşınıza çıkan ürünleri eziyor ve puan kazanıyorsunuz.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda karşınıza çıkan ürünleri ezerek puanlar kazanıyor ve harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Fabrikanızı yükseltip puanlar kazanabileceğiniz oyunda renkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz oyunda fabrika gelirlerinizi arttırmaya çabalıyorsunuz. Banda koyduğunuz ürünleri yok etmek için çabaladığınız oyunda basit bir oynanış yer alıyor. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz oyunda stresinizi tam anlamıyla atabiliyorsunuz. Renkli atmosferi ve basit oynanışıyla da ön plana çıkan oyunda işiniz bir hayli zor. Press Inc. oyununu sakın kaçırmayın.

Press Inc. oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ink Inc. - Tattoo Drawing

    Harika deneyim sunan bir mobil oyun
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci