Prime Peaks

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Eşsiz grafiklere sahip olan bir mobil oyundur.

Mobil yarış oyunları arasında yer alan Prime Peaks, A25 Apps tarafından geliştirildi ve sunuldu. 

Eşsiz grafikleri ile oyunculara eğlenceli ve sürükleyici bir atmosfer sunan yapım, en yeni ve bir o kadar da heyecanlı bir atmosfer sunuyor. Gerçekçi fizik motorunun kullanıldığı oyunda, birbirinden farklı araçlar bulunuyor. Seviye sisteminin yer aldığı oyunda, seviyemiz arttıkça diğer araçların ve haritaların kilitlerini açabilecek ve keyifli vakit geçirebileceğiz.

Oyunculara eğlenceli bir oyun deneyimi sunan bu mobil oyunda, bizleri engebeli yol şartları bekliyor. Oyuncular bu yollarda ilerledikçe çeşitli zorluklar ile karşı karşıya gelecek ve araçlarının performansı yetersiz kalacaktır. Oyun içerisinde elde edilen altınlar ile oyuncular araçlarının performansını artırabilir ya da oyunda yer alan başka bir aracı satın alabilirler. 

Ses efektleri ile oyunculara eğlenceli bir atmosfer sunan yapım, tamamen ücretsiz olarak mobil platform oyuncularına sunulmuştur. Ekranda bulunan gaz fren pedalı ile oynayacağımız oyunda, alışılmışın dışında tasarlanmış pistler bulunmaktadır. Oyun içerisinde yaz ve kış temalarının da bulunduğunu unutmadan belirtelim.
 

Doğukan Çağlakpınar

Prime Peaks

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Eğlence dolu dünyada araba süreceğiz.

A25 Apps tarafından mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Prime Peaks ile keyifli bir atmosfer bizleri bekliyor.

Gerçekçi fizik motorunun kullanıldığı oyunda eşsiz grafikler ve özellikler yer alıyor. Oyun içerisinde çok sayıda birbirinden farklı araç bulunmaktadır. Bu araçların büyük bir kısmı kilitlidir. Oyuncular mevcut araçları ile bu araçların kilidini açabilecekler. Oyuncular dilerlerse mevcut araçlarının performansını da arttırarak daha iyi bir hale getirebilirler. 

Mobil yarış oyunları arasında yer alan yapımda, kış ve yaz temaları da bulunmaktadır. Oyuncular eğlenceli oyun deneyimi ile farklı araç kullanma şansı elde edecek ve keyif dolu dakikalar yaşayacaklar. Lider tablolarının da yer aldığı oyunda, en iyi sürücü olmak için mücadele edeceğiz.

Oyundaki amacımız birbirinden farklı pistlerde ilerleyebildiğimiz kadar ilerleyebilmektir. Buna ek olarak oyun içerisinde bazen maden yollarında da araçlar sürecek ve adrenalini farklı bir boyuta çıkaracağız. Oyun ekranında bulunan gaz ve fren pedalını doğru kullanarak aracıma farklı ivmeler kazandırabilecek ve piyasadaki en iyi tırmanma oyunlarından bir tanesi olan Prime Peaks’i oynayacağız.
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Ninja Prime

    Ninja karakterlerini yöneterek farklı gezegenleri fethedebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Slippery Slides

    Eğlenceli bir yarış dünyasına katılacağız.
  • Race Master MANAGER

    Eşsiz Formula yarışlarına tanıklık edebileceğiniz, eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • MiniBikers

    Basit kontrollere sahip bir motosiklet yarış dünyasına giriş yapacağız.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Pit Stop Racing : Club vs Club

    Mobil cihazınızda eşsiz bir yarış oyunu oynamak ister misiniz?
  • Death Moto 5

    Zorlu parkurlarda eğlenceli motosiklet yarışları yapabileceğiniz, enfes bir yarış oyunudur.
  • Starlit On Wheels

    Çeşitli kupaları kazanmaya çalışacağız.