Princess Hair & Makeup Salon

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Güzel modelleri dilediğiniz gibi giydirerek farklı saç modelleri uygulayacağınız eşsiz bir oyundur.

Birbirinden güzel kadın modelleri dilediğiniz gibi şekillendirerek yeni görünümler kazandırabileceğiniz Princess Hair & Makeup Salon, mobil platformda klasik oyunlar arasında bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Özellikle kız çocukları için tasarlanan ve eğlenceli bölümlerden oluşan bu oyunda amaç, farklı saç ve ten renklerine sahip onlarca kadın modeli yeni kıyafetlerle ve saç şekilleriyle donatarak etkileyici bir görünüme ulaştırmaktır.

Makyaj salonuna giderek modelinize istediğiniz gibi makyaj yapabilir ve cildindeki tüm kusurları örtebilirsiniz. Ayrıca kuaföre giderek modelin saç rengini ve şeklini ayarlayarak bambaşka bir hale getirebilirsiniz.

Prenses gibi bir model yaratabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda kumral, kızıl, esmer, sarışın ve daha birçok farklı saç rengine sahip model yer almaktadır. Modellerinizi makyaj ve kuaför salonlarına götürerek kendi tasarımlarınızı yansıtabilir ve göz kamaştıran kıyafetlerle donatabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve sıkılmadan oynayacağınız Princess Hair & Makeup Salon, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Princess Hair & Makeup Salon

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
60.1 MB DOSYA BOYUTU

Güzel modelleri dilediğiniz gibi giydirerek farklı saç modelleri uygulayacağınız eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin karşısına çıkan ve ücretsiz olarak hizmet veren Princess Hair & Makeup Salon, birbirinden güzel modellere dilediğiniz kıyafetleri giydirerek yeni saç şekilleri uygulayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile özellikle kız çocukları için hazırlanan bu oyunda yapmanız gereken, farklı saç renklerine ve görünümlere sahip güzel modeller arasından dilediğinizi seçerek kendi tasarımlarınızı yansıtmak ve hayal gücünüzü kullanarak modelleri bambaşka bir görünüm kazandırmaktır.

Makyaj salonuna ve kuaföre giderek modelinizde istediğiniz değişiklikleri yapabilir ve defilelere katılabilirsiniz. Saç renginden kıyafete kadar her ayrıntıyla ilgilenebilir ve istediğiniz aksesuarları kullanabilirsiniz.

Oyunda kumral, sarışın, esmer ve daha onlarca farklı saç rengine sahip model yer almaktadır. Modellerin saçlarını farklı renklere boyayabilir ve makyaj yaparak kusursuz bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Klasik oyunlar arasında yer alan ve milyonlarca oyun sever tarafından tercih edilen Princess Hair & Makeup Salon ile sizde hayalinizdeki moda evini işletebilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pets Hair Salon

    Birbirinden farklı hayvanlara saç tasarımı yapacağız.
  • Wedding Salon 2

    Mobil platformda düğün salonları dekore edeceğiz.
  • Princess Salon

    Princess Salon, özellikle kız çocuklarının ilgisini çekebilecek Android prenses süsleme oyunudur.
  • Toca Hair Salon 2

    Toca Hair Salon 2, kuaför salonunuza gelen müşterileri karşıladığınız hoş grafikler ve animasyonlar sunan bir Android oyunu.
  • Pet Hair Salon

    Pet Hair Salon, hayvanseverlerin ve evcil hayvanlara ilgi duyan çocukların oynayarak keyifli vakit geçirebileceği bir Android berber oyunudur.
  • Animal Hair Salon

    Animal Hair Salon, birbirinden güzel ve sevimli hayvanlara özel saç kesimleri yapıp onları giydirebileceğiniz eğlenceli ve öğretici bir Android oyunu.
  • Princess Horse Club 3

    5 farklı atın bakımını üstleneceğiz.
  • Princess Nail Salon

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tırnak tasarım oyunudur.