ProtonMail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

E-postalarınızı güvenli bir şekilde göndermek istiyorsanız, ProtonMail uygulamasını kullanabilirsiniz.

ProtonMail uygulaması ile Android cihazlarınızdan güvenli ve şifrelenmiş e-postalar gönderip, alabilirsiniz.

1 milyonu aşkın kullanıcısı bulunan ve e-postalarınızı güvenli bir şekilde saklayan ProtonMail, PGP uçtan uca şifreleme protokolünü kullanıyor. 2013 yılında CERN bilim insanları tarafından geliştirilen e-posta servisi, kullanıcıların gizliliğini ön planda tutmayı misyon haline getirmiş diyebilirim.

Oldukça basit bir arayüz sunan ProtonMail uygulamasında, yeni bir e-posta hesabı oluşturabileceğiniz gibi var olan hesabınıza da giriş yapabilirsiniz. Sonrasında e-posta gönderebileceğiniz ve e-postalarınızı kontrol edebileceğiniz uygulamada şifreli e-postalar ve ekleri otomatik olarak alabiliyorsunuz. Özelleştirilebilen kaydırma hareketleri ile hesabınızı daha kolay yönetme imkanı sunan ProtonMail uygulamasında, ProtonMail kullanmayan e-posta adreslerine de şifre korumalı e-postalar gönderebiliyorsunuz. Siz de e-postalarınızın takip edilmesini istemiyorsanız, ProtonMail uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

ProtonMail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
161.2 MB DOSYA BOYUTU

ProtonMail uygulamasını kullanarak şifrelenmiş e-postalar gönderebilirsiniz.

E-postalarınızın takip edilmesinden endişeleniyorsanız ve güvenli bir e-posta servisi arıyorsanız, ProtonMail uygulamasını iOS işletim sistemli cihazlarınıza indirebilirsiniz.

2013 yılında CERN’de çalışan bilim insanları tarafından kurulan ve dünya genelinde 1 milyondan fazla kullanıcısı bulunan ProtonMail, kullanıcıların gizliliğine önem veren bir e-posta servisi olarak öne çıkıyor. Altyapısı İsviçre’de kayaların 1000 metre altında barındırılan ProtonMail, kullanıcı verilerinin de İsviçre gizlilik yasaları tarafından korunduğunu beyan ediyor.

OpenPGP uyumlu uçtan uca şifreleme sunan ProtonMail uygulamasında, tüm mesajlar şifrelenmiş bir şekilde saklanıyor. Çeşitli görüşmeleriniz için şifreli e-postalar ve ekler gönderip alabileceğiniz uygulamada, ProtonMail kullanmayan e-posta adreslerine de şifreli e-postalar gönderebilirsiniz. Basit ve modern arayüzüyle kullanım kolaylığı sunan, e-postalarınızı gönül rahatlığıyla gönderip alabileceğiniz ProtonMail uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

ProtonMail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

E-postalarınızı şifreli olarak göndermek istiyorsanız, ProtonMail servisini kullanabilirsiniz.

Dünyanın en büyük şifrelenmiş e-posta servisi ProtonMail ile e-postalarınızı güvenli bir şekilde gönderebilir ve alabilirsiniz.

1 milyondan fazla kullanıcısı bulunan ProtonMail, uçtan uca şifreleme ile e-postalarınızı güvenli bir şekilde göndermenizi ve almanızı sağlıyor. Kullanıcı gizliliği koruma misyonuyla hareket eden servis ile siz de ücretsiz olarak e-posta hesabınızı oluşturabiliyor ve kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

E-postalarınızın üçüncü taraf kişiler tarafından ele geçirilmesini engelleyen ProtonMail, şifrelemeyi otomatik olarak yaparak herhangi bir ek işlem yapmanıza gerek kalmıyor. Veri merkezini İsviçre’de kayaların 1000 metre altında barındıran ve İsviçre’nin katı gizlilik yasalarının koruması altına alan ProtonMail servisinde kendiliğinden yok olan e-postalar gönderebilir, şifreli e-posta ve ekler gönderebilir, ProtonMail kullanmayan hesaplara dahi şifre korumalı e-postalar gönderebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Samsung Email

    Samsung Email, iş ve kişisel mail hesaplarınızı sorunsuzca yönetmenizi sağlar.
  • YaaniMail

    Turkcell YaaniMail Android İndir: Turkcell'in yeni e-posta uygulaması YaaniMail indirin, e-postalarınıza hızlıca ve güvenle ulaşın.
  • myMail

    myMail uygulaması ile tüm e-posta hesaplarınızı tek bir yerden yönetebilirsiniz.
  • Spark

    Spark: Android telefonlar için alternatif hızlı e-posta uygulaması
  • Aqua Mail

    Aqua Mail uygulaması, tüm e-posta hesaplarınıza tek bir platformdan erişebilmenizi sağlıyor.
  • Gmail Go

    Android e-posta uygulaması Gmail'in hafif ve hızlı sürümü
  • Evomail

    Evomail, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz modern arayüzlü bir e-posta istemcisidir.
  • Posta eGazete

    Android için Posta e gazete uygulaması, Posta gazetesini ve eklerinin tamamını Android telefonunuz ya da tabletiniz aracılığıyla okumanızı sağlar.