Psebay: Gravity Moto Trials

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Psebay: Gravity Moto Trials, eğlence ve macera dolu keyifli yarışlar yapabileceğiniz, güzel bir motosiklet oyunudur.

Dağlık bölgelerde motosiklet sürüşü yapabileceğiniz Psebay: Gravity Moto Trials, mobil platformda yarış oyunları arasında yer almaktadır. 

Büyüleyici ses efektleri ve manzaraları ile oldukça dikkat çeken bu oyunda, keyifli bir motosiklet sürüşü sizleri bekliyor. Oyun içerisinde onlarca farklı tema ve bölüm yer almaktadır. Başarılı ve uzun mesafeli sürüşler yaparak sonraki seviyelerin kilidini açabilirsiniz. Zorlu parkurlarda yüksek tepeler ve rampalar bulunmaktadır. Dağlık alanlarda çıkacağınız bu yolculukta bataklık, çürük zemin ve birçok farklı engelle karşılaşmanız mümkün.

Kolay ve basit kontrolü ile zorlanmadan oynayacağınız bu oyunda, motosikletinizi yükselterek daha dayanıklı bir hale getirebilirsiniz. Havadayken akrobatik hareketler yapabilir ve yön hakimiyeti kazanabilirsiniz. Motosikletiniz ile eşsiz bir yarış deneyimi yaşayarak, usta bir sürücü olmak için hünerlerinizi göstermenin vakti geldi. 

Yüz binlerce motosiklet tutkunu tarafından sevilen ve ücretsiz olarak hizmet veren Psebay: Gravity Moto Trials, Android ve İOS sürümlü tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde oynanılabilir. Yarış oyunları arasında yer alan ve keyifli bir motosiklet sürüşü yapabileceğiniz, muazzam bir oyun olarak dikkat çekmektedir. 
 

Doğukan Çağlakpınar

Psebay: Gravity Moto Trials

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
110 MB DOSYA BOYUTU

Psebay: Gravity Moto Trials, iOS tablet ve telefonlarda oynanabilen bir motosiklet oyunudur.

Dağlık ve engebeli alanlarda heyecan dolu motosiklet yarışları yapabileceğiniz Psebay: Gravity Moto Trials, Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da rahatlıkla oynayabileceğiniz muhteşem bir yarış oyunudur. 

Etkileyici arka fon müzikleri ve ses efektlerinin yanı sıra, büyüleyici temalara bolca yer verilmiştir. Oyun içerisinde onlarca farklı bölüm ve arka plan manzarası bulunmaktadır. Uzun mesafeli sürüşler yaparak bir sonraki bölümün kilidini açabilirisiniz. Dağlık tepelerden ve rampalardan oluşan zorlu parkurlarda etkili bir sürüş için yeteneklerinizi göstermelisiniz. 

Oldukça basit ve rahat kontrolü sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz bu oyunda, havada akrobatik taklalar atabilir ve motosikletinize yön verebilirsiniz. Çeşitli yükseltmeler yaparak, daha hızlı ve sağlam bir motosiklete sahip olabilirsiniz. Eşsiz motosiklet yarışları yaparak, zorlu parkurlarda sürüş deneyimi kazanacağınız ve maceraya doyacağınız kaliteli bir oyun sizleri bekliyor. 

1 milyondan fazla yarış tutkununun vazgeçilmezi olan ve ücretsiz olarak sizlere sunulan Psebay: Gravity Moto Trials, enfes bir yarış oyunudur. Bu oyunla sizde keyifli bir motosiklet sürüşü yapabilir ve eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. 
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trials Moto: Extreme Racing

    Mobil cihazınızda Trials Moto: Extreme Racing ile offroad keyfini sürebilirsiniz.
  • Stickman Trials

    Motosiklet yarışlarına katılacağız.
  • All Terrain: Hill Trials

    Farklı araç modellerini süreceğiz.
  • Death Moto 5

    Zorlu parkurlarda eğlenceli motosiklet yarışları yapabileceğiniz, enfes bir yarış oyunudur.
  • Moto Rider In Traffic

    Motosiklet yarışlarına hoş geldiniz.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Stunt Moto Racing

    Enfes motosiklet yarışları sizleri bekliyor.
  • Super Moto Express

    Motosikletimiz ile ilerlemeye çalışacağız.