Pull the Tail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Pull the Tail, aynı renkte olan bloklar ile düğmeleri eşleştirmenizi amaçlayan oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Renkli oyunları seviyorsanız Pull the Tail tam size göre. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Pull the Tail, sizden renkleri eşleştirmenizi ve yeni bölümlere geçmenizi istiyor.

Pull the Tail oyununda farklı renklerde bloklar bulunuyor. Bu renkli blokların yanında renkli düğmeler de oyun tarafından size verilmekte. Oyundaki amacınız ise aynı renkte olan bloklarla düğmeleri eşleştirmek. Bunun için düğmeleri ucundan tutarak taşımalı ve uygun blokların üzerinde bırakmalısınız. Pull the Tail oyununda sadece renk eşleştirmiyorsunuz. Renkleri eşleştirirken aynı zamanda zekanızı da geliştirebilirsiniz. Çünkü birbirine bağlı olan düğmeleri bir şekilde yönlendirmeniz gerekiyor. Ancak bu şekilde aynı renkte olan blokları eşleştirebilirsiniz.

Pull the Tail oyununda her yeni bölümde daha zor bir oyunla karşılaşıyorsunuz. Bazı bölümlerde renklerin sayısı artarken bazı bölümlerde ise eşleştirmeniz gereken düğmelerin sayısı artıyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oldukça zevkli bir oyun olan Pull the Tail, sizi oldukça eğlendirecek. Eğer siz de eğlenceli fakat bir o kadar da zor olan bir bulmaca oyunu arıyorsanız, Pull the Tail'i indirebilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pull the Pin

    Eğlenceli deneyim sunan bir mobil oyun
  • Pull My Tongue

    Pull My Tongue mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Pin Pull

    Engellerden kurtul ve hedefine ulaş!
  • Pull Him Out

    Avcının hazineye ulaşmasına yardımcı ol!
  • Tail Drift

    Tail Drift, aksiyon dozu yüksek ve kaliteli bir yarış oyunu denemek isteyenlerin mutlaka göz atması gereken yapımlardan biri.
  • Tap Flight : Beyond Tail

    Tap Flight : Beyond Tail, Android platformunda ücretsiz oynanabilen uçak savaş oyunları arasında.
  • Pull & Bear

    Pull & Bear, ülkemizde de oldukça popüler giyim markalarından biri olan Pull & Bear'ın ürünlerine ulaşarak modayı yakından takip edebileceğiniz resmi Android uygulamasıdır.
  • The Guides Axiom

    The Guides Axiom, zekanızı zorlayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak ön plana çıkıyor.