Pump the Blob!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

Pump the Blob!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir mobil bulmaca oyunudur.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olan Pump the Blob!, eşsiz bir sürükleyici yapım. Arkadaşlarınızla mücadele edebileceğiniz ve zevkli zaman geçirebileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Zorlu görevleri tamamlayıp keyifli vakit geçirebileceğinizi düşündüğüm Pump the Blob, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi. Renkli ve canlı grafikleriyle dikkat çeken oyunda bol bol animasyonlar da bulunuyor. Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyabileceğiniz Pump the Blob oyununu kaçırmayın.

Pump the Blob oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Pump the Blob!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
231 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

Pump the Blob!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir mobil bulmaca oyunudur.

Beğenerek oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olan Pump the Blob!, sürükleyici atmosferi ve etkileyici kurgusuyla dikkat çekiyor. Arkadaşlarınızla mücadele edebileceğiniz ve zevkli zaman geçirebileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Birbirinden zorlu görevleri tamamlayıp keyifli vakit geçirebileceğinizi düşündüğüm Pump the Blob, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi. Bölümleri geçerek ilerleyebileceğiniz oyunda renkli ve canlı grafikleriyle dikkat çeken oyunda bol bol animasyonlar da bulunuyor. Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyabileceğiniz Pump the Blob oyununu kaçırmayın.

Pump the Blob oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Amazing Blob

    The Amazing Blob, son zamanların popüler top yeme oyunu Agar.io'dan esinlenerek geliştirilen ücretsiz bir Android beceri oyunu.
  • Burger – The Game

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Crush The Castle

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu
  • The Leap

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Touch The Wall

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Flip The Rocket

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Hit the Light

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Icing On The Cake

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu