PuppetShow: Lightning Strikes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Aniden yok olan insanları arayarak gizemli olayları araştırabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Paris’te macera dolu bir yolculuk yaparak aniden ortadan kaybolan insanların neden kaybolduklarını araştıracağınız ve sır dolu olayları çözebileceğiniz PuppetShow: Lightning Strikes, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda oyun severlere hizmet veren sıra dışı bir oyundur.

Binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan ve eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, Paris sokaklarında dolaşarak gizemli olayları araştırmak ve bir anda ortadan kaybolan kadınların nerede olduklarını bulmaktır. Oyunda, yıldırım çarpması sonucu şehirdeki kadınların neden kaybolduğunu ve kuklaya dönüşmelerindeki gizemi araştırmalısınız. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Şehrin farklı bölgelerinde dolaşarak bulmacalar çözebilir ve ipuçları toplayarak sır dolu olayları aydınlatabilirsiniz. Ayrıca çeşitli strateji oyunları oynayarak da ödüller kazanabilir ve doğru iz üstünde ilerleyerek olayları sonuçlandırabilirsiniz.

Mobil platformda macera oyunlar arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden PuppetShow: Lightning Strikes, gizli nesneleri bularak gizemli olayları araştırabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

PuppetShow: Lightning Strikes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Aniden yok olan insanları arayarak gizemli olayları araştırabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında macera kategoride kendisine yer bulan ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan PuppetShow: Lightning Strikes, Paris sokaklarında sır dolu olayları araştırabileceğiniz ve gizemli mekanlarda dolaşarak ipuçları toplayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, aniden ortadan kaybolan insanların nerede olduklarını bulmak ve bu gizemli olayın sır perdesini aralamaktır. Yıldırım çarptığında şehirdeki kadınlar bir anda ortadan kayboluyor ve bazıları kuklaya dönüşüyor. Bu esrarengiz olayı araştırmalı ve çeşitli ipuçları toplayarak görevleri tamamlamalısınız. Gizli nesneleri bularak kayıp kadınların izini sürebilirsiniz. Maceraya doyabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı karakter ve birçok ürkütücü mekan yer almaktadır. Bu mekanlarda incelemeler yaparak gizli nesneleri bulabilir ve kayıp kadınlara ulaşabilirsiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına sunulan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken PuppetShow: Lightning Strikes, eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.