Push & Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Push & Pop, küpleri ittirerek puan toplamaya çalıştığınız arcade bulmaca oyunu.

Push & Pop, küpleri ittirerek ilerlediğiniz arcade bulmaca oyunu. Hareketli müzikleriyle kendisine çeken oyun, Android platformunda ücretsiz. Arkadaşınızı beklerken, toplu taşımada, misafirlikte kısacası her yerde her zaman oynayabileceğiniz tarzda süper eğlenceli bir yapım.

Küplerle çevrili üç boyutlu platformda küpleri ittirmek suretiyle puan toplamaya çalıştığınız bulmaca yönü ağır basan arcade oyunda son derece hızlı olmalısınız. Puan kazanmak çok kolay. Tek yapmanız gereken; küpleri ittirip dikey veya yatay bir sıra oluşmasını sağlamak. Ancak bunu yaparken fazla düşünme lüksünüz yok. Saniyeler önemli. Çok düşünürseniz, kararsız kalırsanız, üzerinde bulunduğunuz platformun boş alanları hızlıca dolmaya başlıyor; hareket alanınız sınırlanıyor.

Erkan Calp

Push & Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
105 MB DOSYA BOYUTU

Push & Pop, küpleri iterek ilerlediğiniz, hareketli müziklere sahip arcade bulmaca oyunu.

Push & Pop, küpleri iterek ilerlediğimiz hızlı tempolu bulmaca oyunu. Küplerin doldurduğu üç boyutlu platformda son derece hızlı düşünüp hareket etmeniz gerekiyor. Puan toplamanın epey zor olduğu iOS oyunu, zaman geçirmek için birebir.

Kaydırmaya dayalı yenilikçi kontrol sistemiyle küçük ekranlı iPhone’da da iPad’de de keyifli oynanış sunan arcade bulmaca oyunu Push & Pop, özellikle müzikleriyle öne çıkan bir yapım. Hareketli, çılgın müzikleri sevenlerin daha çok keyif alarak oynayacağını düşünüyorum. Oyunda amaç; küplerden bir sıra oluşturmak. Küpleri iterek sırayı dikey veya yatay sırayı oluşturuyorsunuz ancak hareket ederken bir o yana bir bu yana durmamalısınız. Durup düşündüğünüz an boş alanlara yeni küpler geliyor ve hareketinizi sınırlandırıyor. Bir noktadan sonra da platformda hareket edecek yer kalmıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Push The Squares

    Push The Squares bulmaca türü oyunlar oynamaktan keyif alan kullanıcıların seveceği türden bir oyun.
  • Push Panic

    Renklerin ve aksiyonun eksik olmadığı Push Panic, kısa zamanda hızlı karar vermenizi gerketiren bir puzzle oyunu. Hem kafa hem refleks çalıştırmaya hazır olun.
  • Push It!

    Harika bir bulmaca oyunu
  • Press to Push

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Monster Push

    Sevimli hayvanların yerine geçip canavarları öldürüyoruz.
  • Push Sushi

    Sushi' yi çıkışa ulaştır.
  • Push Heroes

    Push Heroes, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz minimalist rpg strateji oyunu.
  • Push&Escape

    Beceri oyunlarına yepyeni bir mentalite getiren ücretsiz bir Uzak Doğu yapımı oyun arıyorsanız Push&Escape hoşunuza gidecektir.