Putthole

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Putthole, bulmaca öğeleri içeren ücretsiz golf oyunu.

Putthole, Android telefonunuzda golf oynamayı seviyorsanız tavsiye edebileceğim bir yapım. Klasik kurallar üzerine oynanan golf oyunundan oldukça farklı bir oynanış sunuyor. Spordan ziyade bulmaca öğeleri içerdiğinden becerilerinizi konuşturmak yerine kafa yorarak ilerliyorsunuz.

Küçük ekranlı telefonda da rahat oynanış sunan Putthole oyununda çim sahaları düzenleyerek topun deliğe girmesini sağlamaya çalışıyorsunuz. Parçalarına ayrılmış şekilde karşımıza çıkarılan yeşil sahayı bir araya getirerek yaptığınız her sayı sonrasında puan kazanıyorsunuz. Ancak saha düzenleme çok basit değil. Yapboz gibi detaylı değil ancak hareket sınırınız olduğundan sahayı oluştururken birkaç kez düşünmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Putthole

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Putthole, sahaları düzenleyerek ilerlediğiniz ücretsiz golf oyunu.

Putthole, bulmaca öğeleri içeren golf oyunu olarak iOS platformunda karşımıza çıkıyor. Hem iPhone hem de iPad’de ücretsiz oynanabilir olan golf oyununda topu deliğe sokma biçimi farklılık gösteriyor. Beceri yerine aklımızı kullanarak ilerliyoruz.

En zor spor dallarından biri olan golfu mobil platforma taşıyan yapımlardan Putthole oyununda topu deliğe sokmak için yeşil sahayı düzenliyorsunuz. Parçalı sahayı doğru şekilde birleştirerek veya bir araya getirerek sahayı oluşturuyorsunuz ve top deliğe otomatik olarak giriyor.

Oynanış oldukça basit görünse de zorlaştırmak adına bir engel koyulmuş. Sahayı tamamlarken belli bir hareket sayısı veriliyor. Başlarda hareket sınırını aşmıyorsunuz elbette ancak oyunun ilerlemesiyle saha genişlemeye başlıyor ve birkaç denemeyle düzene sokabileceğiniz daha fazla parçaya bölünmüş sahalar karşınıza çıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada