PuzzlAR: World Tour

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Artırılmış gerçeklik desteğiyle klasik yapboz bulmaca oyunlarından ayrılıyor.

PuzzlAR: World Tour, artırılmış gerçeklik destekli yapboz oyunu. ARCore desteği sunan Android telefonlarda oynanabilen bulmaca oyununda Dünyanın ünlü yapılarını inşa ediyorsunuz. Özgürlük Heykeli, Tac Mahal, Aziz Vasil Katedrali kopyalarını inşa edeceğiniz yapılardan sadece birkaçı.

Android platformunda artırılmış gerçeklik (augmented reality) teknolojisini destekleyen oyunlardan biri PuzzlAR: World Tour. Geliştiricinin ücretli olarak indirmeye açtığı yapboz oyunu, detaylar ve animasyonlarıyla oyuncuyu kendisine çekiyor. Dünyanın ünlü kent simgelerini karşınıza çıkaran oyunda klasik yapboz bulmacalarından oldukça farklı, çok daha eğlenceli bir oynanış var. Düz parçaları yerlerine yerleştirmek yerine havada uçuşan parçalara dokunarak bulmacayı tamamlıyorsunuz. Yapıyı oluştururken bir yandan da süre işliyor ancak geriye değil; ileriye doğru. Dolayısıyla panik yapmadan keyfini çıkara çıkara oynuyorsunuz.

AR desteği sunmasıyla klasik yapboz bulmacalarından ayrılan PuzzlAR: World Tour, ünlü kent simgelerini dünyanıza taşıyor.

Erkan Calp

PuzzlAR: World Tour

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
454.5 MB DOSYA BOYUTU

Klasik yapboz bulmaca oyunlarını unutturan eşsiz bir yapım.

PuzzlAR: World Tour, yapboz bulmaca oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek artırılmış gerçeklik oyunu. 2017’nin ödüllü artırılmış gerçeklik oyununda Dünya turuna çıkıyor, ünlü kent simgelerine yeniden inşa ediyoruz. Klasik düz parçalarla oynanan yapboz oyunlarına yeni bir soluk kazandıran, detaylı, animasyonlarıyla çekici bir AR oyunu bizlerle.

ARKit destekleyen iPhone ve iPad modellerinde oynanabilen yapboz bulmaca oyunu PuzzlAR: World Tour’da aralarında Özgürlük Heykeli, Tac Mahal, Aziz Vasil Katedrali’nin de bulunduğu Dünyaca ünlü yapıların kopyalarını inşa ederek vakit geçiriyoruz. Sağa sola uçuşan parçaları toplayarak ünlü kent simgelerini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Eşsiz yapıları inşa ederken arka planda şehre özgü parça da eşlik ediyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beyond Stack

    Topla kutu üst üste ne kadar dengeli durabilir?
  • Ghostbusters World

    Hayaletler her yerde! Onları bulun ve hapsedin.
  • ARise

    Bulmacaları çözmek için bakış açınızı değiştirmelisiniz.
  • Knightfall AR

    Artırılmış gerçeklik strateji oyunu
  • Switch the Lanes - AR

    Bu artırılmış gerçeklik oyununda polislerden kaçıyoruz.
  • Jurassic World Alive

    Pokemon Go benzeri dinozorlu artırılmış gerçeklik oyunu
  • Harry Potter: Wizards Unite

    Harry Potter: Wizards Unite: Harry Potter hayranları için artırılmış gerçeklik oyunu
  • AR Smash Tanks!

    Artırılmış gerçeklik destekli tank savaş oyunu