Puzzledom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Popüler bulmaca oyunları tek bir yerde

Puzzledom, tüm popüler bulmaca oyunlarını tek bir yerde topluyor. Diğer eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunlarının aksine süre sınırlaması gibi oyun zevkini alt üst eden kısıtlamalar sunmayan ve internetsiz oynamaya izin veren Puzzledom’da binlerce bölüm bulunuyor. Nokta bağlama, şekil yerleştirme, top yuvarlama, kaçış ve daha birçok bulmaca oyununun yer aldığı yapımı, tüm bulmaca severlere tavsiye ediyorum.

Sadece Android platformunda 10 milyon indirmeye aşan Puzzledom, eğlenceli bulmaca oyunları bir yere toplamasıyla dikkat çekiyor. Genellikle eşleştirmeye dayalı oyunlar karşımıza çıkıyor. Şu an için 4 oyun ve 8000 - ücretsiz oynanabilir - bölüm mevcut.

Oyunlardan bahsetmem gerekirse; Connect adlı oyunda renkli noktaları tabloda hiç boş alan kalmayacak şekilde birbiriyle bağlamaya çalışıyorsunuz. Blocks adlı oyunda tetristen alışık olduğunuz, farklı formda blokları oyun alanına yerleştirerek puan toplamaya çalışıyorsunuz. Rolling Ball adlı oyunda beyaz topun başlangıç noktasından bitiş noktasına ulaşması için kafa patlatıyorsunuz. Escape adlı oyunda kırmızı blogu çıkış noktasına ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Bulmacaların bunlarla sınırlı olmayacağı, güncellemelerle yenilerinin ekleneceği bilgisini de paylaşalım.

Erkan Calp

Puzzledom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
69.6 MB DOSYA BOYUTU

Popüler mobil bulmaca oyunları tek bir yerde!

Puzzledom, mobil platformda en çok indirilip oynanan bulmaca oyunlarını tek bir yerde topluyor.

Popüler mobil bulmaca oyunlarını farklı isimde karşımıza çıkaran yapım, iOS tarafında da ücretsiz ve internetsiz oynamaya izin veriyor. Aynı renkte noktaları bağlamaya dayalı oynanış sunan Connect, tetrise benzeyen Block, blokları kaydırarak hedef topu çıkış noktasına ulaştırmaya çalıştığınız Rolling Ball, gözlem yeteneklerinizi test eden Escape tüm bölümleri ücretsiz oynayabileceğiniz bulmaca oyunlarından sadece birkaçı.

Mobil oyuncular tarafından sevilen basit ancak eğlence dozu yüksek oynanış veren bulmaca oyunlarını bir yerde toplamasıyla öne çıkan Puzzledom, oldukça popüler bir yapım. Milyonlarca indirmeye ulaşan bulmaca oyunu türünün en iyilerinden biri diyebilirim. İçerisinde birçok bulmaca oyunu mevcut ve binlerce bölümle saatlerinizi alacak bu oyunu internetsiz de oynayabiliyorsunuz. Süre sınırlaması yok!

Puzzledom Özellikleri:

  • Ücretsiz oynanabilir 8000 bölüm
  • Basit ancak eğlenceli oynanış
  • Minimalist grafikler
  • Online sıralama listesi
  • Süre sınırlaması yok!

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • 1010! Color

    Renk eşleştirme oyunlarında ne kadar iyisiniz?