Quell+

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Quell+ su damlasını kontrol ederek bölümlerdeki bilyeleri toplamaya çalıştığımız bir akıl oyunudur.

Quell+ eğer eğlenceli bir zihin oyunu oynamak istiyorsanız mutlaka göz atmanız gereken yapımlardan bir tanesi. iOS versiyonu ücretsiz olarak sunulan bu oyunun Android versiyonu 4,82 TL fiyat etiketine sahip.

Oyunda su damlasını kontrol ediyoruz ve bölümlere yerleştirilmiş bilyeleri toplamaya çalışıyoruz. İlk birkaç bölüm alıştırma gibi başlıyor fakat zorluk seviyesi git gide artıyor. Yapımcılar zorluk seviyesini çok iyi ayarlamış. Kontrollü bir artış söz konusu.

80’den fazla bölüme sahip olan oyunda tüm bölümler akıllıca tasarlanmış. Her birinin farklı tasarıma sahip olması oyunun bir süre sonra tekdüze olmasına engel oluyor. Grafik kalitesine gelecek olursak, Quell+ bu konuda da çok iyi. Bulmaca kategorisinde bulabileceğiniz en iyi grafik aklitesinden birine sahip. Tabii ki göz alıcı efektler ve animasyonlar beklemeyin sonuçta bir akıl oyunu.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunu arıyorsanız Quell+‘ı denemek isteyeceğinizi düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Quell+

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
30.8 MB DOSYA BOYUTU

Quell+ zorlu bölümleriyle zihninizi zorlayacak bir bulmaca oyunudur.

Quell+ bulmaca ve mantık oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli bir oyundur. Diğer bulmaca oyunlarına kıyasla daha farklı bir yapıda sunulan bu oyun hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde oynanabiliyor.

80’den fazla bölüme sahip olan oyunda zorluk seviyesi gittikçe artıyor. Bölümler ilk başlarda daha çok alıştırma amacıyla sunuluyor. Sonraki bölümler ise bir hayli zorlamaya başlıyor. Fakat yapımcılar bu konuda gerçekten çok iyi bir iş çıkarmışlar. Zorluk seviyesi dengeli bir şekilde artıyor.

Oyunda yer alan kontrol mekanizması çok kolay kullanılıyor. Kontrol ettiğiniz damlayı yönlendirmek için parmağınızı ekranda sürüklemeniz yetmekte. Bu damlayı yönlendirerek bölümlerdeki bilyeleri toplamaya çalışıyoruz. Quell+‘ın grafikleri hoş görünüyor. En nihayetinde bir bulmaca oyunu ve çok fazla bir şey beklemek çok doğru olmaz. Fakat limitler dahilinde yapabileceğinin en iyisini yapıyor.

Bulmaca ve zeka oyunları ilginizi çekiyorsa Quell+‘ı mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum. Üstelik tamamen ücretsiz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada