Quento

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
2.4 MB DOSYA BOYUTU

Quento, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz basit matematiksel işlemlere dayanan bulmacaları sizlere sunan ücretsiz bir oyundur.

Quento, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri matematiksel işlemlere dayanan bulmacalardan oluşan keyifli ve ücretsiz bir bulmaca oyunudur.

Oyunda amacınız sizden istenen rakamları, oyun ekranı üzerinde yer alan matematiksel ifadeleri kullanarak elde etmeye çalışmaktır.

Örneğin sizden 11 sayısını iki sayı kullanarak elde etmeniz isteniyorsa, oyun ekranı üzerinde yer alan 7 + 4 ifadesini yakalamaya çalışmalısınız. Aynı şekilde ulaşmanız gereken sayı 9'sa ve 9'a ulaşmak için 3 sayı kullanmanız isteniyorsa 5 + 8 - 4 işlemini yakalamanız önemli.

Her yaştan mobil oyuncunun severek oynayabileceği ve matematiksel işlemleri yaparak beyin jimnastiği yapabileceği oyun oldukça bağımlılık yapan bir oynanışa sahiptir.

Hem çocuklar hem de yetişkinler için mükemmel bir bulmaca ve zeka oyunu olarak adlandırabileceğimiz Quento'yu mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Quento

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

Quento, iOS cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz matematiksel işlemlerin yer aldığı eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Quento, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri ve matematiksel işlemler üzerine kurulu olan sürükleyici bir bulmaca oyunudur.

Oyunda amacınız sizden istenen sayılara ulaşmak için oyun ekranı üzerinde yer alan rakamları ve toplama çıkarma işaretlerini kullanarak sonuca ulaşmaktır.

Örnek olarak bizden istenen iki sayı kullanarak 15'i elde etmemizse; 15 sayısına oyun ekranı üzerinde yer alan rakamlar ve işaretler yardımıyla ulaşmamız gerekiyor. Bunun için 8 + 7 işlemini oyun ekranı üzerinde yakalamamız gerekiyor.

Veya bizden üç sayı kullanarak 13 sayısına ulaşmamız isteniyorsa 9 + 7 - 3 işlemini oyun ekranı üzerinde görmemiz gerekiyor.

Her yaş grubundan mobil oyuncu tarafından rahatlıkla oynanabilecek olan oyun, boş zamanlarınızda beyin jimnastiği yapmak isteyen kullanıcılar için oldukça idealdir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu