Rail Racing Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
207 TOPLAM İNDİRME

Rail Racing Free, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz en heyecanlı ve eğlenceli mini araba yarışı oyunlarından bir tanesidir.

Rail Racing Free, bir çocuk odasında kurulu olan oyuncak yarış pistleri üzerinde mini arabanızı sürerek rakiplerinizle çılgınlar gibi yarışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir iOS araba yarışı oyunudur.

50 farklı yarış pisti bulunan oyunda, rakiplerinizi alt etmek sandığınız kadar kolay değil. Yarış pistinde bulunan engellere takılmadan ilerlemek ve yol üzeirnde bulunan güçlendirmeleri almak size avantaj sağlamaktadır. Ayrıca virajlara yüksek hızda girmemenizi öneririm. Aksi halde arabanın kontrolünü kaybederek rakiplerinize geçilebilirsiniz.

Grafikler ve oyun kontrol mekanizması açısından bakıldığında oldukça tatmin edici olan oyunda, 4 farklı araç türüne ait toplam 20 özel araba bulunuyor. Oyunu ilk yüklediğinizde bu arabaların bazıları kilitli durumdalar. Bu nedenle zamanla oynayarak ve yarışları kazanarak bu arabaların kilitleini açabilirsiniz. Bunun dışında sahip olduğunuz arabaların dış görünümlerini ve rengini kendi zevklerinize göre düzenleyebiliyorsunuz.

Diğer oyuncular ile kıyasıya yarışabileceğiniz Rail Racing Free oyununu hemen iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebilir ve puan sıralamasının üst sıralarına tırmanmak için yarışabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rail Racing

    Rail Racing, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici ve eğlenceli bir araba yarışı oyunudur.
  • Bike Racing Free

    Bike Racing Free, iOS cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz heyecanlı ve mükemmel oyunlardan bir tanesidir.
  • CSR Racing

    CSR Racing, üstün grafikleriyle öne çıkan drag türü araba yarışı oyunudur.
  • Racing Penguin, Flying Free

    Racing Penguin, Flying Free, yönlendireceğiniz penguene yardım ederek yol üstündeki balıkları yemesini ve onu kovalayan ayılardan kaçmasını sağlayacağınız ücretsiz bir iOS oyunudur.
  • Beach Buggy Racing

    Beach Buggy Racing ücretsiz olarak sunulmasına rağmen kaliteli içeriğiyle dikkat çeken bir yarış oyunudur.
  • Stunt Truck Racing

    Stunt Truck Racing, Hill Climb Racing kadar başarılı bir fizik tabanlı yarış oyunu.
  • Dubai Racing

    Dubai Racing, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz yüksek kaliteli bir yarış oyunu.
  • Touch Racing 2

    Touch Racing 2 ücretsiz olarak indirilen keyifli bir yarış oyunudur. Oyunda uzaktan kumandalı arabalarla yarış yapıyoruz.