Rakkip Okey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
8,048 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Rakkip Okey, arkadaşlarınızla yada diğer binlerce online oyuncu ile karşılıklı okey oynama keyfi yaşayabileceğiniz ücretsiz bir Android oyunudur.

Facebook üzerinde en çok oynanan online Okey oyunlarından bir tanesi olan Rakkip Okey'in Android versiyonu da çıkartıldı. Ücretsiz olarak sunulan oyuna ister misafir olarak giriş yapabilir isterseniz Facebook hesabınız ile bağlanabilirsiniz. Facebook hesabınız ile bağlandığınızda resminizi görüntülemek zorunda değilsiniz. Kendinize özekl bir okeyci karakteri oluşturarak hazır resimler içerisinden bir profil fotoğrafı seçebilirsiniz.

2.3 ve 4 kişilik Okey masalarında oyun oynabiliyorsunuz. Üstelik okeyde tecrübeli değilseniz yada çok yeniyseniz endişe etmenize gerek yok. Çünkü yeni başlayanlar, acemiler, çaylaklar, ustalar ve tecrübeliler için farklı oyun odaları bulunuyor. Farklı oyun odaları dışında hızlı masa, göstergeli, okeyine ve rövanşlı olmak üzere farklı okey türleri de uygulama üzerinden ulaşabilecekleriniz arasında.

Oyunu oynayabilmek için Android cihazınızın internete bağlı olması gerekmektedir. Oyundan sık sık düşme gibi problemler yaşıyorsanız internet bağlantınızın iyi çektiği bir yerde olduğundan emin olunuz.

Ülkemizde 7'den 70'e herkesin bildiği en popüler oyunlardan biri olan Okey'i akıllı telefon ve tabletleriniz üzerinde diğer online oyuncular yada arkadaşlarınız ile birlikte oynamak istiyorsanız Rakkip Okey'i ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Okey JOJO APK

    Okey, Türkçe Texas Poker, 101 Okey bir arada
  • Çanak Okey Extra

    Popüler okey oyunu Çanak Okey Extra, mobilde!
  • 101 Çanak Okey

    Ücretsiz (bedava) 101 Çanak Okey Yüzbir oynayın.
  • Oyunpark Okey Online

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Oyunpark Okey Online mobil oyunu, çevrimiçi olarak okey oyununu oynayabileceğiniz güzel bir masa oyunudur.
  • Okey Plus

    Okey Plus oynaması ücretsiz okey oyunudur. Facebook'taki milyonlarca kişi ve arkadaşlarınızla bedava okey keyfi için hemen Okey Plus yükleyin.
  • Okey Mini

    Okey Mini, okey severlerin hemen her yerde Android cihazları üzerinden okey oynamaları sağlayan bir okey oyunu.
  • Çanak Okey Plus APK

    Çanak Okey Plus APK, milyonların oynadığı sosyal bir okey oyunudur.
  • 101 Yüzbir Okey Plus APK

    101 Yüzbir Okey Plus APK, android cihazlarda en çok oynanan popüler 101 Okey oyunudur.