Rally Racer Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
918 TOPLAM İNDİRME

Rally Racer Drift ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Rally Racer Drift oyun severlere eğlenceli bir araba yarışı tecrübesi sunan bir mobil yarış oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Rally Racer Drift'de parlak boyalara sahip spor arabaları düz asfalt yarış pistlerinde yarıştırmak yerine toprak ve çamurla kaplı ralli pistlerinde tozla kaplanmış ralli arabalarını kullanıyoruz ve drift yeteneklerimizi konuşturuyoruz.

Rally Racer Drift farklı Android cihazlar için özel olarak uygulanan optimizasyon seçeneklerine sahip. Oyun bu saniyede Android cihazlarda sorunsuz ve akıcı bir şekilde çalışabilmekte. Oyunun grafikleri oldukça kaliteli. Özellikle araçlardaki yansımalar ve araç modellemelerinin yüksek kaliteye sahip olduğu söylenebilir.

Rally Racer Drift'de akıcı çalışan yüksek kaliteli grafiklere gerçekçi bir fizik motoru eşlik ediyor. Oyunda aracınızın drfit yaparken gerçekçi bir şekilde savrulduğunu hissedebiliyorsunuz. Oyunun kontrolleri de dokunmatik sistem ile güzel bir şekilde uyum sağlıyor ve Rally Racer Drift oynanırken problem yaşatmıyor.

Rally Racer Drift'de yer alan çoklu oyuncu modu oyunu internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabilmenizi mümkün kılmakta. Bu sayede gerçek zamanlı olarak rekabeti ve heyecanı yaşayabiliyosunuz.

Can Erdil Şentürk

Rally Racer Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Rally Racer Drift, iPhone ve iPad'de oynanabilen ralli yarışı oyunu.

Rally Racer Drift, iPhone ve iPad’de oynayabileceğiniz kaliteli grafiklere sahip ralli yarışı oyunu.

iOS platformuna da ücretsiz olarak çıkış yapan yarış oyununda ralli pistlerinde tozu dumana katıyorsunuz. Arabanızı kaydırarak yarışırsanız iki kat fazla puanla ödüllendiriliyorsunuz.

Mobil platformdaki en iyi ralli yarışı oyunu olmasa da kendisine bağlamayı başarıyor Rally Racer Drift. Kaydırmaya dayalı kontrol sistemi yerine köşelere yerleştirilmiş butonlarla aracınızı yönetiyorsunuz. Yardımcı pilotunuz yok lakin hemen üstte yön işareti çıktığından gerek duymuyorsunuz. Yarışlarda tek kural; drift yaparak yarışmanız. Sürekli arabanızı kaydırmak zorundasınız. Ralli pistlerinin dar ve keskin virajlı olması drift yapmaya engel olmasa da zorluyor. Bu arada oyunda iki mod açık olarak geliyor. Zamana karşı yarıştığınız Hayatta Kalma modu ve ister arkadaşlarınıza isterseniz de dünya genelinde oyunculara karşı yarıştığınız Multiplayer (Çok Oyunculu) modu ücretsiz oynayabileceğiniz iki mod.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • Rally Racer Unlocked

    Drift yapacağız.
  • Real Drift Racing : Road Racer

    Real Drift Racing : Road Racer mobil cihazllarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Ridge Racer Draw And Drift

    Ridge Racer Draw And Drift mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • CarX Rally

    CarX Rally Google Play'de! En iyi Android drift yarış oyunlarının geliştiricisi ralli yarış oyunu ile karşımıza çıkıyor.
  • Real Racer Drift

    Real Racer Drift ile farklı pistlerde sürüş yeteneklerimizi test ediyoruz
  • One Tap Rally

    One Tap Rally, multiplayer oynama seçeneği sunan drift yarış oyunu.
  • Rally Racer EVO

    Zorlu yarış pistlerinde heyecan dolu yarışlar yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.