Random Space

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Uzayda hayatta kalma mücadelesi vererek zorlu görevler üstleneceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Macera dolu bir uzay yolculuğuna çıkarak hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz ve bağımlısı olacağınız Random Space, mobil platformda Simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir oyundur.

Sürükleyici senaryosu ve kaliteli grafik tasarımı ile oyun severlere eşsiz bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken, uzay yolculuğunuzda başınıza gelen tehditkar olaylardan kurtulmak ve hayatta kalmayı başararak uzay geminizi onarmaktır.

Uzayda görevlendirilerek donanımlı bir araçla çeşitli gezegenlere yolculuk yapacak ve çeşitli sorunlarla mücadele ederek hayatta kalma savaşı vereceksiniz. Kaza sonucu hasar gören ve parçalara ayrılan uzay geminizi tamir ederek yaşamınızı sürdürmeli ve yeni görevlerin kilidini açmalısınız.

Aracınızı tamir etmek için uzun bir süreye ihtiyacınız olacaktır. Bu nedenle uzayda beslenme ihtiyacınızı gidermek için çeşitli sebzeler üretmek için kolları sıvayacak ve yaşanılabilir ve bir ortam oluşturacaksınız.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan ve 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Random Space, sürükleyici bir oyun olarak dikkat çekmektedir.

 

Doğukan Çağlakpınar

Random Space

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
250.3 MB DOSYA BOYUTU

Uzayda hayatta kalma mücadelesi vererek zorlu görevler üstleneceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Uzay yolculuğu yaparak yeni gezegenleri gezeceğiniz ve yaşanılabilir yerler keşfederek hayatta kalmak için mücadele edeceğiniz Random Space, ücretsiz olarak hizmet veren ve yüz binlerce oyun sever tarafında tercih edilen kaliteli bir oyundur.

İlginç konusu ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, uzayda farklı gezegenlere yolculuk yaparak yaşanılabilir yeni yerler keşfetmek ve hayatta kalmak için zorlu görevler üstlenmektir.

Uzay yolculuğu sırasında dehşet verici bir kaza meydana gelmekte ve uzay aracınız kullanılamaz bir hal almaktadır. Uzay gemisini tekrar çalışır vaziyete getirmek ve hayatta kalabilmek için macera dolu bir serüvene atılacaksınız.

Aracınızı tamir ederek keşiflerinize kaldığınız yerden devam edecek ve uzaydaki çeşitli gezegenlerde sebzeler yetiştireceksiniz. Hayatta kalarak yeni yaşam alanları bulacak ve zorlu görevleri tamamlayarak seviye atlayacaksınız.

Sıkılmadan oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız ilginç bir oyun sizleri bekliyor.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan Random Space, simülasyon oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Space Tycoon - Incremental Cash Game

    Farklı uzay araçlarını üretebileceğiniz ve pazarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Tiny Space Program

    Uzayda araştırmalar yaparak yeni gezegenler keşfedebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Idle Space Clicker

    Uzayda savaşacağız.
  • RoverCraft Race Your Space Car

    Kendi tasarlayacağınız araba ile yarışacağınız benzersiz bir oyundur.
  • Space Ball

    Uzay boşluğunda kıyasıya maçlara çıkabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Space Arena: Build & Fight

    Farklı uzay gemileri inşa ederek düşmanlarınızla gezegen savaşları yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Space Armada

    Eşsiz tasarımlara sahip onlarca uzay aracı ile aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Space Expedition

    Uzay boşluğundaki zorlu parkurlarda yarışarak yeni yerler keşfedebileceğiniz sıra dışı bir macera oyunudur.