Rebirth Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Farklı özelliklere sahip onlarca karakteri yöneterek aksiyon dolu savaşalar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Onlarca farklı kahramandan dilediğinizi seçerek düşmanlarınızı etkisiz hale getirmek için aksiyon dolu bir mücadele vereceğiniz Rebirth Heroes, mobil platformda rol oyunları kategorisinde yer alan benzersiz bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda etkileyici grafik tasarımı ve keyif verici ses efektleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı özelliklere ve silahlara sahip şövalyeleri yöneterek düşman üslerine saldırmak ve ganimet savaşları yapmaktır. Düşmanlarınıza her hamle yaptığınızda canları biraz daha azalır ve öldürücü darbeyi yaptığınızda tamamen etkisiz hale gelirler.

Oyunda birbirinden güçlü onlarca farklı savaş kahramanı ve her birinin ayrı özel güçleri bulunmaktadır. Ayrıca düşmanlarınıza karşı kullanabileceğiniz kılıç, ok, balta, lazer kılıcı ve daha birçok ölümcül silah yer almaktadır. Karakterinizi ve savaş aletinizi seçerek rakiplerinizle savaşabilir ve ganimet toplayarak yeni silahların kilidini açabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere sunulan Rebirth Heroes, binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Rebirth Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
187 MB DOSYA BOYUTU

Farklı özelliklere sahip onlarca karakteri yöneterek aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve aksiyon dolu anlar geçireceğiniz Rebirth Heroes, onlarca farklı karakter ve silahtan yararlanarak düşmanlarınızla savaşabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikleri ve eşsiz savaş sahneleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, dilediğiniz kahramanı ve silahı seçerek savaş haritası üzerinde ilerlemek ve karşınıza çıkan herkesi etkisiz hale getirmektir. Düşmana her vurduğunuzda canları biraz daha azalır ve ölümcül darbeden sonra ölürler. Savaşlardan galip gelerek ganimet toplayabilir ve böylece farklı savaş aletlerinin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca kahramanlarınızı geliştirebilir ve istediğiniz teçhizatla donatabilirsiniz. Aksiyona doyacağınız ve sıkılmadan oynayacağınız sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca karakter ve silah yer almaktadır. Karakterlerin her biri farklı özel güçlere ve silahlara sahiptir. Kılıç, balta, ok, ışın kılıcı ve daha birçok ölümcül silahtan dilediğinizi seçerek savaşa başlayabilir ve düşmanlarınızı tek tek öldürebilirsiniz.

Rol oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Rebirth Heroes, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • LightSlinger Heroes

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Heroes Legend

    Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.
  • PJ Masks: Moonlight Heroes

    Aksiyon ve macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Legendary: Game of Heroes

    Dünyanın dört bir yanından oyuncular ile savaşacağız.
  • Mighty Party: Clash of Heroes

    Rekabet dolu savaşlara katılacağız.
  • Five Heroes: The King's War

    Rol dünyasına adım atacağız.
  • Brave Legends: Heroes Awaken

    Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız.