Rebuild

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Zombie felaketinden sonra hayatta kalan insanlarla yeniden şehir kurmaya çalıştığınız zorlu bir strateji oyunu sizleri bekliyor.

Strateji oyunlarını seviyorsanız ve Zombie felaketi konusu ilginizi çekiyorsa Rebuild isimli bu sıradışı oyuına bakmanızı öneririz. Bağımsız bir oyun geliştiricisi olan Sarah Northway'in bir ürünü olan Rebuild, parazit salgınına yenik düştükten sonra etrafında var olan her şeyi yok eden Zombie'lere karşı direniş gösteren insanları konu alıyor. Ancak alışılan oyun kalıplarının dışında bu kez amacınız Rambo çakması bir askerle etrafı katliama boğmaktan ziyade elinizde kalanları bir araya getirip bir şehir altyapısını yeniden işler hale sokmak.

Oyun içerisinde bir Zombie tehditi sürekli olarak devam ediyor ama bu aşamada yapmanız gereken şey hayatta kalmayı başaran insanların yararlanabileceği bir sığınma alanı oluşturmak. Beslenmek için, enerji için, eğitim için ve sağlık bakımı için kaynak veya imar ile uğraşıp simülasyona yakın bir oyun keyfi yaşanıyor.

Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış olan Rebuild isimli bu oyun ne yazık ki oyunseverlere ücretsiz olarak sunulmuyor. Ne var ki karşınıza oyun keyfinizi yavaşlatan uygulama içi satın alma seçenekleri çıkmadığı için mantık olarak oyunu bitirmek isteyenlere çok daha hesaplı bir yöntem sunulduğunu söyleyebiliriz.

Alper Çetiner

Rebuild

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
29.9 MB DOSYA BOYUTU

Zombie felaketinden sonra hayatta kalan insanlarla yeniden şehir kurmaya çalıştığınız zorlu bir strateji oyunu sizleri bekliyor.

Strateji oyunları ile aranız iyiyse mobil oyun standartlarını aşan bir çalışma sizi bekliyor. Üstüne üstlük Zombie teması ilginizi çekiyorsa iOS için çıkan Rebuild çok çok hoşunuza gidecektir. Parazite yakalananların dünyayı yok etmenin eşiğine geldiği oyunda hayatta kalmaya çalışan insanları oynuyorsunuz. Bu tür içerisinde Rambo taklidi bir askerin silahıyla ortalığı temizlediğine çok tanık olmuşsunuzdur ama Sarah Northway isimli bağımsız oyun geliştiricisi en insani olan şeylerden biri olan zekayı kullanmanızı istiyor.

Oyun atmosferinde sürekli canlı tutulan bir Zombie tehditi var, ama bununla mücadele etmek için savaşmanız yetmiyor. Bir savunma hattı elbette önemli, ama hayatta kalan insanların medeniyeti sürdürmek de şart. Bunun için yıkıntı şehirlerin altyapılarından faydalanıp simülasyon benzeri bir dinamikle hastanesinden tarımına kadar birçok farklı işi idam ettirmeniz gerekiyor. Mantıklı bir yaklaşımı olan oyun eğlenceli olmayı da başarıyor.

iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış olan Rebuild isimli bu oyun hayatta kalma ve strateji dinamiklerini bir araya getiren güzel bir çalışma. Ne yazık ki oyuna ücretsiz sahip olamıyorsunuz, ancak mobil strateji oyunlarının size dayattığı uygulama içi satın almalar yok. Bu nedenle oyunu baştan sona oynamak isteyenler için durum aslında daha avantajlı diyebiliriz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Rebuild

    City Rebuild ilginç bir mobil rol yapma oyunu
  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.