Redbros

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Macera dolu savaşlara katılarak ganimet toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri sayesinden farklı platformlardan sorunsuz bir şekilde indirebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Redbros, askeri birliklerinizi dilediğiniz bölgelere göndererek ganimet savaşlarına katılabileceğiniz sürükleyici bir savaş oyunu olarak öne çıkmaktadır.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafik tasarımı ve eğlenceli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı silah ve özelliğe sahip onlarca askeri kontrol ederek harita üzerinde ilerlemek ve düşmanların saklandığı bölgeleri tespit ederek aksiyon dolu savaşlara katılmaktır. Kahramanlarınızı parmaklarınızla kontrol edebilir ve parmağınızı harita üzerinde sürükleyerek askerleri o bölgeye konuşlandırabilirsiniz. Ayrıca savaş dizilimi ve daha birçok ayrıntıyı dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda kılıç şövalyesi, okçu askerler ve daha onlarca güçlü savaş kahramanı yer almaktadır. Dilediğiniz askeri birliği savaş meydanına sürerek heyecan verici savaşlar yapabilir ve ganimet toplayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Macera oyunları arasında bulunan Redbros ile sizde keyifli dakikalar geçirebilir ve stresinizi giderebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Redbros

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
247.9 MB DOSYA BOYUTU

Macera dolu savaşlara katılarak ganimet toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Savaş haritası üzerinde askeri birliklerinizle birlikte uzun bir yolculuğa çıkacağınız ve düşman ordularına türlü tuzaklar kurarak aksiyon dolu savaşlara katılacağınız Redbros, macera oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren eşsiz bir oyundur.

Basit ama etkileyici grafikleri ve etkileyici savaş sahneleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, çeşitli savaş stratejileri hazırlayarak düşman birliklerini etkisiz hale getirmek ve ganimet toplayarak ordunuzu büyütmektir. Askerlerinizi parmaklarınızla yönlendirebilir ve savaş haritası üzerinde dilediğiniz bölgeye konuşlandırabilirsiniz. Ayrıca farklı dizilişler kullanarak düşmanları gafil avlayabilir ve seviye atlayarak yeni savaş senaryolarının kilidini açabilirsiniz. Aksiyon dolu bölümleri ve bağımlılık yapıcı özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir savaş oyunu sizleri bekliyor.

Oyunda okçu askerler, kılıç şövalyeleri, balta atıcılar ve daha onlarca farklı özelliğe sahip savaş kahramanı yer almaktadır. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Redbros ile sizlerde dilediğiniz askeri birliği seçerek nefes kesen savaşlar yapabilir ve eğlenceli anlar geçirerek stresten uzaklaşabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.