Reign of Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
580 TOPLAM İNDİRME

Reign of Dragons Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz başarılı bir savaş kartı oyunudur.

Reign of Dragons geniş bir fantezi dünyasının içerisinde yer alan kart tabanlı bir savaş oyunudur. Bağımlılık yapabilecek oyunların arasında yer alan Reign of Dragons aynı zamanda sanatsal kart tasarımlarıyla tüm oyuncuların beğenisini toplamayı başarmıştır.

Oyun içerisinde oyuncular kendisine verilen görevleri tamamlayarak veya ticaret yaparak kendi kart destesini oluşturmaya ve destesindeki ejderhaları geliştirmeye çalışırlar.

Kendinize ait sağlam bir kart destesi oluşturduğunuz vakit diğer oyunculara karşı savaşabilir veya turnuvalarda kendinize yer bulabilirsiniz. Hatta takım olarak diğer takım oyuncularıyla kozlarınızı paylaşabilirsiniz.

Gerçekten kart oyunlarına meraklı biriyseniz Reign of Dragons'u denemenizi şiddetle öneririm.

Can Çevrim

Reign of Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
128 TOPLAM İNDİRME

Reign of Dragons iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz fantezi öğeleri içeren savaş kartı oyunudur.

Reign of Dragons geniş bir fantezi dünyasının içerisinde yer alan kart tabanlı bir savaş oyunudur. Bağımlılık yapabilecek oyunların arasında yer alan Reign of Dragons aynı zamanda sanatsal kart tasarımlarıyla tüm oyuncuların beğenisini toplamayı başarmıştır.

Oyun içerisinde oyuncular kendisine verilen görevleri tamamlayarak veya ticaret yaparak kendi kart destelerini oluşturmaya ve destesindeki ejderhaları geliştirmeye çalışırlar.

Kendinize ait sağlam bir deste oluşturduğunuzu düşündüğünüz vakit diğer oyunculara karşı savaşabilir veya turnuvalarda kendinize yer bulabilirsiniz. Hatta takım olarak diğer takım oyuncularıyla kozlarınızı paylaşabilirsiniz.

Gerçekten kart oyunlarına meraklı biriyseniz iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Reign of Dragons'u denemenizi şiddetle öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden Object-Phantasmat: Reign of Shadows

    Sır dolu olayları araştırabileceğiniz macera dolu bir gizli nesne bulma oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • School of Dragons

    School of Dragons ile kendi ejderhamızı yetiştirebiliyoruz
  • Clan of Dragons

    Clan of Dragons oyununda ejderha olarak dolaşabilir ve ejderha ateşiyle tanımadığınız oyuncuları oyundan çıkarabilirsiniz.
  • Dragons of Atlantis

    Dragons of Atlantis, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ejderhaların yer aldığı bir strateji oyunudur.
  • Dragons Rise of Berk APK

    Dragons Rise of Berk APK, kurtarıp eğittiğiniz ejderhalarla savaşlara girdiğiniz bir Android oyunu. Rise of Berk, ejderha oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Marvel Puzzle Quest Dark Reign

    Marvel karakterlerini bir araya toplayan Marvel Puzzle Quest Dark Reign ücretsiz olarak indirebileceğiniz en iyi eşleştirme oyunlarından biridir.
  • Rise of Dragons

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Armies of Dragons

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.