Reporter 2

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME

Korkutucu atmosfer, ilginç hikaye, muhteşem ses ve grafikler

Reporter 2, ışıkları söndürüp kulaklığınızı takıp oynamanızı istediğim mobil korku oyunu. AGaming’in sevilen korku oyununun yenisinde hastanede tuhaf çağrılar alarak her gün kabusla uyanan bir hastanın yerine geçiyorsunuz. Sizi takip eden gizemli kızı artık bulma zamanı. Zaman dolmak üzere. Arkadaşınızla birlikte hemen harekete geçmelisiniz!

Korku oyunlarıyla karşımıza çıkan AGaming, yine korkuyu iliklerimizde hissedeceğimiz kaliteli bir yapımla karşımıza çıkıyor. Reporter 2 adını taşıyan oyun, korkutan atmosferinin, ürkütücü seslerinin, ilginç hikayesinin yanında grafikleriyle kendisine bağlıyor. Android telefonunuzda oynayabileceğiniz en iyi korku oyunlarından biri diyebilirim. Başta da dediğim gibi oyundan tam keyif almak istiyorsanız, karanlık bir ortamda yalnızken kulaklığınızı da takıp oynamanızı tavsiye ederim.

Oyunda sizden başka - arkadaşınız dışında - kimsenin (insan olarak) kalmadığı bir hastanede yatan hastanın yerine geçiyorsunuz. 7 gündür aralıksız olarak gelen garip aramalar kulağınızı çınlatırken her sabah yatağınızdan soğuk terler dökerek uyanıyorsunuz. Her gün rüyalarınıza girerek uykuda zor anlar yaşatan karabasandan artık kurtulma vakti geldiğine inanıp arkadaşınızdan yardım alıyorsunuz.

Erkan Calp

Reporter 2

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Mobil korku oyunları arasında en iyisi

Reporter 2, mobil platformda oynanabilir en iyi korku oyunları arasında. Atmosfer korkutucu, hikaye ilginç, grafikler kaliteli, sesler korku - gerilim filmlerini aratmayan seviyede… Her yönüyle kaliteli bir mobil korku oyunu karşımızda. iPhone / iPad cihazınızda oynamak üzere korku oyunu arıyorsanız, tavsiye ederim.

Mobilde hem görsel hem işitsel hem de oynanış olarak kaliteli korku oyunu bulmak oldukça zor. Mobil platforma korku - gerilim oyunları çıkaran AGaming’in yeni oyunu Reporter 2, cehennemdeki varlıkların yaşadığı bir hastanede geçiyor. Hastanede mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başarmış bir hastanın yerini alıyoruz. Bir haftadır tuhaf çağrılar alan, uykusunda karabasanın ziyaret ettiği, her gün yatağından panikle uyanan karakterimiz, içinde bulunduğu duruma artık bir son vermek istiyor. Kabuslarındaki gizemli kız hakkında bir şeyler bulmak için arkadaşıyla birlikte araştırmalara başlıyor. Bu noktada da biz devreye giriyoruz.

Evde gece vakti sessiz ortamda kulaklık takılarak oynanması gerektiğini düşündüğüm etkileyici bir korku oyunu Reporter 2.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • School Alone

    Perili okuldan kaçın.
  • Death Park 2

    Death Park 2 Android korku oyununda korkunç palyaço ve canavarlara karşı hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz.
  • The Fear 2 : Creepy Scream House

    Mobildeki en iyi korku oyunu
  • Evil Nun 2 APK

    Evil Nun 2 APK Android korku oyununda korkutucu rahibe ve yaratıklarla dolu bir okuldan kaçmaya çalışıyorsunuz. Evil Nun APK en iyi korku oyunları arasında.
  • OXENFREE: Netflix Edition

    Oxenfree oyunu, korku ve gerilim unsurları içeren bir hikayeye sahip başarılı bir mobil oyun.
  • Korku Hastanesi 3

    Korku Hastanesi 3 Android İndir: Korku Hastanesi 3: Ölü Yol mobildeki en iyi korku oyunu!
  • Alien: Blackout

    Alien (Yaratık) filmi mobil oyunu Alien: Blackout'da korkuyu iliklerinizde hissedeceksiniz.
  • Granny Chapter Two APK

    Granny Chapter Two APK, Android telefonlar ve PC'de ücretsiz oynanabilir popüler korku gerilim oyunu Granny'nin ikinci bölümü.