Rest in Pieces

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Zayıf ruhları kurtarın.

Rest in Pieces, porselen karakterlerin rüyalarına girip ruhlarını kurtarmaya çalıştığınız karanlık temalı mükemmel ötesi grafiklere sahip olan bir mobil oyun. Kötü palyaçodan korkunç deniz canavarına, kana susamış drakulaya birçok korkutucu kabusun baş karakteriyle yüzleşmeye hazırlanın.

Karanlık odada, yalnız ve kulaklıkla oynayınca keyif veren korku - gerilim oyunlarından. Oyunda kırılgan porselen figürlerin kabuslarına dalıyorsunuz. Tuzağa düşürülen, ruhları şeytan tarafından ele geçirilen figür karakterleri kurtarmak için uğraş veriyorsunuz. Küçük bir kızın palyaçonun eline düşmemesi, korsanın korkunç deniz canavarını yenmesi, pederin vampir ısırığından kurtulabilmesi size bağlı. Kurtarmanız gereken birçok zayıf ruh var. Kurtardığınız her karakterden sonra yeni karakterler, dolayısıyla yeni karanlık dünyaların kilidi açılıyor.

 

Erkan Calp

Rest in Pieces

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
259.4 MB DOSYA BOYUTU

Karakterleri kabuslarından kurtarın.

Rest in Pieces, porselen figür karakterlerin kabuslarına girdiğiniz mobil korku - gerilim oyunu. Ruhları şeytan tarafından ele geçirilen karakterleri kurtarma mücadelesi verdiğiniz karanlık temalı harika bir mobil oyun. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan yapım, detaylarıyla hayranlık uyandıran görseller sunuyor. Karanlık temalı mobil oyunları seviyorsanız tavsiye ederim.

iPhone / iPad cihazınızda kulaklığınızı takıp karanlık bir odada ve tek başınıza oynamanız gereken bir oyun Rest in Pieces. Oyunda kolayca kırılıp paramparça olan porselen figürlerin rüyalarına dalıyorsunuz. Karakterlerin ruhları oldukça zayıf, şeytan tarafından yönetiliyorlar. Onları içinde bulundukları durumdan çıkarabilecek tek kişi sizsiniz. Kötü palyaço, deniz canavarı, vampir ve daha birçok şeytani varlıktan ruhları kurtarmaya çalışıyorsunuz. Boss olarak geçen baş kötüyü yendikçe yeni karakterler oyuna giriyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Mega Pop

    Mega Pop (Android): 2019'un en eğlenceli canavarlı mobil oyunu
  • Piffle

    Sevimli dostlarınızı kurtarın.
  • PLANK!

    Kalasları özenle yerleştirin.
  • Break the Hoops

    Zıplayarak çemberi kırın.
  • Mr Gun

    Öldür ya da öl!
  • Human Evolution

    Evrim simülasyon oyunu
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!