Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Farklı savaş uçakları kullanarak size saldıran uzay gemilerine karşı mücadele edebileceğiniz Retro Shooting: Arcade Plane Shooter, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken eşsiz bir oyundur.

Klasik ve modern tarzı bir arada sunan tasarımıyla dikkat çeken bu oyunda amaç, savaş uçaklarını yöneterek karşınıza çıkan çeşitli uzay gemileri ve düşman uçaklarını vurarak etkisiz hale getirmektir. Düşmanlarınıza farklı bomba, füze ve lazer silahlarıyla saldırabilirsiniz. Hareket halindeki her şeyi vurmalı ve tek bir uçak kalmayıncaya kadar savaş devam etmelisiniz. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı özellikleri bulunan onlarca savaş uçağı ve mühimmat yer almaktadır. Ayrıca uzaylılara karşı savaşabileceğiniz zorlu bölümler bulunmaktadır. Savaşlarda galip gelerek ganimet toplayabilir ve uçaklarınızı geliştirebilirsiniz. Bu sayede hedefleri daha kolay vurabilir ve farklı bölümlere geçebilirsiniz.

Bir milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynan Retro Shooting: Arcade Plane Shooter, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
361.2 MB DOSYA BOYUTU

Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Onlarca farklı savaş uçağını kullanma fırsatı bulabileceğiniz ve uzaylılara karşı savaşarak ganimet toplayabileceğiniz Retro Shooting: Arcade Plane Shooter, bir milyondan fazla oyun severin tercih ettiği sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Klasik tarzla modern tarzı harmanlayan ve olağanüstü bir tasarıma sahip olan bu oyunda yapmanız gereken, farklı özelliklere sahip olan savaş uçaklarını kullanarak düşman uçaklarını ve uzay gemilerini bombalamak ve hareket eden her şeyi etkisiz hale getirmektir. Oyunda füze, bomba, lazer ışını ve daha birçok savaş mühimmatından faydalanabilirsiniz. Kamikaze uçuşları yapan düşman uçaklarını vurarak savaşlardan galip gelmeli ve yeni bölümlerin kilidini açmalısınız.

Oyun içerisinde onlarca zorlu savaş parkuru ve sayısız düşman uçağı yer almaktadır. Ayrıca hedefleri vurabileceğiniz birbirinden özel savaş uçakları ve birçok silah bulunmaktadır. Hareket halindeki hedefleri vurarak seviye atlayabilir ve yeni savaş malzemeleri satın alabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Retro Shooting: Arcade Plane Shooter, ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir savaş oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Infinity Shooting: Galaxy War

    Uzay savaşları bizleri bekliyor.
  • Minion Shooter

    Meyveleri vurmaya çalışacağız.
  • Super Arcade Racing

    Retro yarışlara dahil olacağız.
  • Retro Rangers

    Yüzlerce farklı karakteri kullanarak dünyayı kurtarmak için kötü ruhlara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Black Battlefield Ops: Gunship Sniper Shooting

    3D çarpıcı grafikler ile savaşlara katılacağız.
  • Burning Sky

    Burning Sky Android Oyunu İndir: Süper eğlenceli retro uçak savaş oyunu
  • Fatal Target Shooter

    Hikaye eşliğinde savaşacağız.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.