Revue Starlight Re Live

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Anime tarzında rol oyunu oynayacağız.

Mobil rol oyunları arasında tamamen ücretsiz olarak mobil oyunculara sunulan Revue Starlight Re Live 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

100 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan Revue Starlight Re Live bir anime oyunu olarak karşımıza çıktı. Çeşitli oyun modlarına sahip olan yapımda oyuncular dişi karakterler arasından seçim yapabilecek, özelleştirebilecek ve onu daha gelişmiş bir hale getirebilecekler.

Çarpıcı görsellerin ve müziklerin yer aldığı yapımda 3D grafik açıları eşliğinde birbirinden farklı maceralara katılacağız.

Kendine has bir hikaye eşliğinde karşımıza çıkacak olan yapımda beceri sistemi de yer alacak. Oyuncualar karakterlerine yeni özellikler kazandırabilecek ve oyun içerisinde daha avantajlı bir hale gelebilecekler.

Yapım Google Play’de 4.5 gibi bir inceleme skor puanına sahip.

Doğukan Çağlakpınar

Revue Starlight Re Live

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
94.6 MB DOSYA BOYUTU

Anime tarzında bir rol oyunu oynayacağız.

Ateam Inc tarafından geliştirilen Revue Starlight Re Live Android ve İOS platformu için ücretsiz olarak yayınlanmış bir mobil rol oyunudur.

100 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam eden Revue Starlight Re Live regarenk yapısı ile oyunculara bir anime dünyası sunuyor. Dişi karakterlere sahip olan Revue Starlight Re Live çarpıcı görselleri ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başarırken, kitlesini de artırmaya devam ediyor.

15 yeni karakterin yer aldığı yapımda oyuncular sürükleyici bir hikaye eşliğinde birbirinden farklı maceralara çıkacaklar. Çeşitli oyun modları eşliğinde farklı bir deneyim yaşayacağımız oyunda Japon ses oyuncularının sesleri de yer alıyor.

Anime tarzında içerikleri ile oyunculara fantastik bir oynanış sunan Revue Starlight Re Live günümüzde Google Play üzerinde 4.5 gibi bir inceleme skor puanına sahip.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Animasters: Match3 PvP & RPG

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.