Riddle That

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz riddle oyunudur.

Riddle That, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz çok eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Fakat bu bildiğiniz bulmacalar benzemiyor, çünkü aslında "Riddle" denilen bir kategoriye giriyor.

Riddle kategorisi, orijinal olarak bilgisayarlarda hatta tarayıcılarda oynanmaya başlamış, örneğin kaynak kodundan cevabı bularak, veya ekrandaki resimdek ipucunu çözerek ilereyebildiğiniz ve gittikçe zorlaşan bulmaca oyunlarını kapsar.

Riddle That oyunu da bunlardan esinlenerek hazırlanılmış bir mobil bulmaca oyunu. Bu oyunda da amacınız karşınıza çıkan ekranda ipuçlarını çözerek cevabı girmeniz ve bir sonraki bölüme geçmeniz gerekiyor.

Oyunda 4 farklı bölüm bulunuyor. Birinci bölümde 25 adet, 2. bölümde 10 adet, 3. bölümde 10 ve 4. bölümde de 10 adet farklı bulmaca bulunuyor. Takıldığınız zaman da ipuçlarına başvurabiliyorsunuz.

Eğer siz de bu tarz riddle oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DOP Riddle

    DOP Riddle, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Riddle Master

    Sürükleyici bir bulmaca oyunu
  • Dark Riddle APK

    Dark Riddle APK Android oyununda komşunuzun evine girmenin bir yolunu bulmaya çalışıyorsunuz. Bodrumda neler saklı? Sırrı çözün.
  • That Level Again

    That Level Again, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform bulmaca oyunudur.
  • That Level Again 2

    Android cihazınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir bulmaca ve platform oyunu arıyorsanız That Level Again 2 tam size göre bir çalışma.
  • That Level Again 4

    Farklı bulmacaları tamamlayacağız.
  • That’s You!

    Playstation sisteminin yeni konsepti Playlink'in ilk oyunu That’s You! oyununu oynamak için gerekli olan That’s You! mobil uygulaması.
  • That Level Again 3

    That Level Again 3 ile siyah beyaz platform oyunu atmosferini mobil cihazlarınızda yaşayın. Bulmacaları teker teker çözün ve bölümleri bitirin.