Right or Wrong

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Right or Wrong bulmaca ve refleks oyunu dinamiklerini harmanlayan başarılı bir oyun ve tamamen ücretsiz olarak indiriliyor.

Right or Wrong, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz eğlenceli bir oyun. Açıkçası oyunu rakiplerinden ayıran en önemli özelliklerinden bir tanesi refleks ve bulmaca oyunu dinamiklerini başarıyla bir araya getirmesi.

Oyunda iki farklı oyun modu bulunuyor. Bu modlardan birincisi ana bölümleri içeren Play Mode, diğeri ise oyuncuların Play Mode'da daha yüksek puanlar kazanabilmeleri için pratik yapabilecekleri Training Mode. Oyunda bu tarz farklı oyun modlarının bulunması bir hayli hoşumuza gitti fakat birkaç tane daha olsa daha iyi olurdu düşüncesindeyiz.

Right or Wrong'da matematik, hafıza, bulmaca, sayı sayma ve benzerlik gibi farklı oyun kategorileri mevcut. İlginizi çekeni seçip dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Right or Wrong, büyük küçük demeden herkesin oynayabileceği bir mobil oyun.

Emircan Erdoğan

Right or Wrong

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
38.2 MB DOSYA BOYUTU

Right or Wrong farklı türde hazırlanmış soruları doğru ve hızlı bir şekilde cevaplandırmaya çalıştığımız eğlenceli bir beceri oyunu.

Right or Wrong, akıl oyunları oynamaktan keyif alan ve reflekslerine güvenen oyunseverlerin mutlaka göz atması gereken seçeneklerden bir tanesi. Hem iPhone'lara hem de iPad'lere indirilebilen bu oyunda birbirinden zorlu bölümleri hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz.

Oyun içerisindeki minik bölümler, farklı tasarımları ve yapılarıyla kullanıcıların benzersiz bir deneyim yaşamasını garantiliyor. Açıkçası bu noktada en çok hoşumuza giden şey, orijinal tasarımları sayesinde bölümlerin monoton bir hale gelmemesi.

Oyunda başarılı olabilmek için hem hızlı ve hem de çok dikkatli olmamız gerekiyor. Akıl oyunu atmosferini beceri ve rekleks oyunu dinamikleriyle birleştiren Right or Wrong'da iki farklı oyun modu bulunuyor.

Oyun modları;

  • Alıştırma Modu: Ana oyun modunda daha iyi skorlar elde edebilmek için hazırlanmıştır.
  • Oyun Modu: Ana mod olarak tnaımlanabilir ve asıl bulmacaların olduğu kısımdır.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen ve ortaya gerçekten denemeye değer bir oyun çıkaran Right or Wrong, kategorisinin en iyileri arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • More or Less

    More or Less reflekslerinizi test eden bir zeka oyunudur
  • Wrong Way Racing

    Wrong Way Racing sinir bozucu olduğu kadar bağımlılık yaratan bir beceri oyunudur.
  • Don't Tap The Wrong Leaf

    Don't Tap The Wrong Leaf'te sevdiğine ulaşmayı amaçlayan bir kurbağaya yardım ediyoruz.
  • True or False

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bulmaca oyunudur.
  • Don't Tap The Wrong Guy

    Don't Tap The Wrong Guy, başarılı olabilmek için reflekslerimizi kullanmamız gereken, eğlenceli bir oyun.
  • Split it Right

    Zorlu bir bulmaca oyunu
  • Shark or Die

    Shark or Die FREE bağımlılık yapıcı bir balık yeme oyunudur
  • Follow Line or Die

    Online Follow Line or Die, Android için geliştirilen ücretsiz beceri oyunudur.