Rilakkuma Farm

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı olarak çiftçilik yapacağız.

Oyunculara çiftçilik deneyimi yaşatacak olan Rilakkuma Farm lansmana çıktı.

Detaylı içerikleri ile mobil platformda oyunculara gerçekçi bir çiftçilik deneyimi sunacak olan Rilakkuma Farm oynaması ücretsiz olarak piyasaya sürüldü.

Hem Android hem de iOS platformunda oyuncuların beğenisini kazanmaya başlayan yapımda, oyuncular tarla ekip biçebilecek, çiftliklerini süsleyebilecek, diledikleri bitkileri yetiştirebilecek ve böylelikle para kazanabilecekler.

Oyuncular kendi zevklerine göre çiftliklerini hayata geçirecek ve para kazanarak çiftliklerini daha iyi bir konuma getirmeye çalışacaklar.

Yapım içerisinde oyuncular kilitli içerikleri açarak çiftliklerini daha güzel bir hale getirebilmek için kullanabilecekler.

Eğlenceli bir hikâyeye de ev sahipliği yapan oyun sevimli karakterleri de bünyesinde bulunduruyor.  Gerçek zamanlı olarak oynanabilecek olan oyun da çiftliğinizi arkadaşlarınız da ziyaret edebilecek.

Doğukan Çağlakpınar

Rilakkuma Farm

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
107.6 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı olarak çiftçilik yapacağız.

Imagineer Co tarafından geliştirilen Rilakkuma Farm oyunculara gerçekçi ve bir o kadar da eğlenceli bir çiftçilik deneyimi sunacak.

Gerçek zamanlı olarak oynanabilecek olan Rilakkuma Farm’da oyuncular kalıcı bir internet bağlantısına ihtiyaç duyacaklar. Oyuncular yapım içerisinde hayallerindeki çiftliği meydana getirebilmek için çaba sarf edecek diledikleri bitkileri yetiştirebilecekler.

Yapım da oldukça zengin bir çiftçilik deneyimi oyuncuları bekliyor olacak. Oyuncular dilerlerse çiftliklerine arkadaşlarını da davet edebilecek ve birbirlerinin çiftliklerini görebilecekler.

Kilitli içeriklerin de yer aldığı oyunda seviye yükselttikçe yepyeni içeriklere ulaşmak mümkün olacak. Oyuncular bu kilitli içerikler ile çiftliklerine farklı bakış açıları kazandırabilecekler.

İki farklı platformda ücretsiz olarak yayınlanan yapım, günümüzde 500 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm and Click

    Mobil cihazımızda çiftçilik yapacağız.
  • Farm Slam

    Hem bulmaca çözecek hem de çiftçilik yapacağız.
  • Golden Farm

    Gerçekçi bir çiftçilik dünyasına adım atacağız.
  • Idle Dream Farm

    Çiftçilik yapacağız.
  • Farm and Click - Idle Hell Clicker

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon dünyası sizleri bekliyor.
  • Bud Farm: 420

    Kendi tesislerinizi kurarak yabani bitkiler yetiştireceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Farm Factory

    Çiftlik kurarak onlarca farklı hayvanı besleyip satabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Hobby Farm HD Free

    Eğlenceli bir çiftçilik deneyimi yaşayacağız.