Rio: Match 3 Party

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

Rio: Match 3 Party, Rio animasyon filminin karakterleriyle oynayabildiğiniz bulmaca oyunu.

Rio: Match 3 Party, Rio karnavalı temalı bulmaca oyunu olarak mobil platformda karşımıza çıkıyor. Animasyonlarla zenginleştirilmiş rengarenk kaliteli görsel çizgilerine sahip oyunda papağanın partiyi düzenlemesine yardımcı oluyoruz. Rio filmindeki tüm karakterlerin yer aldığı oyun, özellikle çocukların ilgisini çekiyor.

Rio animasyon filminin mobil oyununda aralarında Harika, Pedro, Nico ve Mavili’nin de bulunduğu, kendilerine has özel yetenekleri olan karakterlerle Rio şehrinde karnaval zamanı düzenlenecek partiye katılıyoruz. Mavili’nin parti vermesi için ihtiyacı olan her şeyi bulmasına yardım ediyoruz. Rio şehri dışında Amazon ormanları, Copacabana plajı gibi rüya yerlerde bulunuyoruz Yüzlerce bölüm boyunca Mavili’nin partisi için uğraş veriyoruz.

Oynanış noktasında klasik üçlü eşleştirme oyunlarından farklı olmayan Rio: Match 3 Party, animasyon filmleri sevenlerin keyif alarak oynayacağı bir yapım.

Erkan Calp

Rio: Match 3 Party

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
109 MB DOSYA BOYUTU

Rio: Match 3 Party, Rio karnavalı partisine dahil olduğunuz bulmaca türünde iPhone oyunu.

Rio: Match 3 Party, Rio animasyon filminin mobil oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan renkli bulmaca oyununda filmin ana karakteri Mavili’ye yardım ediyoruz. Rio şehrinde karnaval vakti düzenlenecek partide malzemeleri toplamasında yardımcı oluyoruz.

Animasyonların ön plana çıkarıldığı bulmaca oyunu, klasik üçlü eşleştirme oyunlarından çok ta farklı değil oynanış yönünde. Yüzlerce bölüm boyunca yaptığımız şey eşlemek, kaydırmak. Oyunda filmde oynayan tüm karakterler var. Harika, Nigel, Nico, Pedro ve Mavili arasından dilediğimizle oynama şansına sahibiz. Amazon ormanları, Rio şehri, Copacabana plajı dahil gezilmedik yer bırakmıyoruz sevimli tüylü arkadaşlarımızla.

Harita üzerinden ilerleyen oyunda topladığımız altınlarla kuşların gücüne güç katıyoruz. Süper yeteneklerinin kilidini açıyoruz. Her kuşun kendine has bir özel yeteneğinin bulunduğunu da ekleyeyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Antia: Match 3 RPG APK

    Call of Antia: Match 3 RPG APK ile büyülü bir dünyayı keşfedeceksiniz.
  • Unreal Match 3

    Savaş konseptli kristal patlatma oyunu
  • Golden Match 3

    Şekerleri birleştir ve zinciri kır.
  • Royal Garden Tales-Match 3 Castle Decoration

    Eşsiz tasarımlar yapabileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Wonder Chef: Match-3

    Bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Tropic Trouble Match 3 Builder

    Gizli hazineleri arayacağız.
  • Tropical Forest: Match 3 Story

    Adaları tatil merkezlerine dönüştüreceğiz.
  • Puzzle Island: Match 3 Game

    Adamızı geliştirmeye çalışacağız.