Rite of Passage: Heart of the Storm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir mobil oyun

Rite of Passage: Heart of the Storm, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Nefes kesen atmosferi ve sürükleyici kurgusuyla dikkat çeken oyunda keyifli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Maceradan maceraya atıldığınız bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan Rite of Passage: Heart of the Storm, becerilerinizi konuşturabileceğiniz bir oyundur. Mayınlı yolları aşıp, fırtınalı havaların üstesinden gelmeniz gereken oyunda gizli nesneleri de açığa çıkarmaya çalışıyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda işiniz de bir hayli zor. Mini bulmalara da sahip olan oyunda hemen hemen her temada bir oyun oynayabiliyorsunuz. Büyük çaplı oyunları sevenlerin mutlaka denemesi gereken Rite of Passage: Heart of the Storm, sizleri bekliyor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Rite of Passage: Heart of the Storm tam size göre diyebiliriim.

Rite of Passage: Heart of the Storm oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Rite of Passage: Heart of the Storm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
885 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil oyun

Rite of Passage: Heart of the Storm, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Keyifli dakikalar geçirebileceğiniz büyük çaplı bir mobil oyun olan Rite of Passage: Heart of the Storm ile arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz nefes kesen bir mobil oyun olan Rite of Passage: Heart of the Storm, sürükleyici kurgusu ve bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkat çekiyor. Oyunda becerilerinizi konuşturuyor ve eğlenceli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Gizli nesneleri açığa çıkarabileceğiniz ve mayınlı yolları aşabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda büyük bir hikaye yer alıyor. Oldukça basit bir oynanışa sahip olan oyunda bazen bulmaca çözüyor bazen de maceradan maceraya atlıyorsunuz. Harika bir deneyim yaşayabileceğiniz Rite of Passage: Heart of the Storm, sizleri bekliyor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Rite of Passage: Heart of the Storm mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur.

Rite of Passage: Heart of the Storm oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Storm of Sword 2

    Storm of Sword 2, Android cihazlarda oynanabilen hack and slash oyunu.
  • Tomb of the Mask: Color

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Heroes of the Storm Dashboard

    Heroes of the Storm Dashboard Blizzard'ın yeni çıkacak olan MOBA oyunu Heroes of the Storm hakkındaki en güncel bilgilere ulaşmanızı sağlayan ücretsiz bir Android uygulamadır.
  • Storm the Gates

    Storm the Gates dünyasının karadaki en güçlü kahramanı olmak için savaşın.
  • The Storm of Hunter

    Kart oyunlarını aksiyon sahneleriyle donatan ve rol yapma oyunlarındaki seviye atlama dinamiklerini içeren ücretsiz bir çalışma.
  • Storm of Darkness

    Storm of Darkness düşük sistem özelliklerine sahip Android cihazlarda da çalışabilen bir FPS oyunudur
  • Storm of Steel: Tank Commander

    Storm of Steel: Tank Commander, Android işletim sistemi kullanan akıllı cihazlar üzerinde deneyimleyebileceğiniz bir tür aksiyon oyunudur.
  • Edge of the World

    Edge of the World, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz yüksek kaliteli bir aksiyon oyunu.