Rival Kingdoms: The Lost City

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Küresel savaşlara katılacağız.

Mobil platformda aksiyon oyunları arasında yer alan ve geniş kitlelere yayılmaya başlayan Rival Kingdoms: The Lost City tamamen ücretsiz olarak oynanmaya devam ediyor. Space Ape Games imzası ile geliştirilen yapım dünyanın dört bir yanından oyuncuları karşı karşıya getiriyor.

 Oldukça sağlam grafik açılarına ve çok zengin bir içerik kalitesine sahip olan mobil aksiyon oyunu, sürükleyici oynanışı ile oyuncuların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Gerçek zamanlı olarak gerçek oyunculara karşı mücadele edeceğimiz yapımda MMO türünde bir atmosfer bizleri bekliyor olacak.

Oyun içerisinde kendi krallığımızı kuracak, çevremizde yer alan krallıklar ile savaşacak ve bu krallıkları yok etmek için ter dökeceğiz. İki farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan yapım, Google Play’de 4.5 gibi bir inceleme puanına sahip. Dileyen oyuncular hemen oyunu indirebilir ve bu mücadeleye ortak olabilirler.

Doğukan Çağlakpınar

Rival Kingdoms: The Lost City

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
914.4 MB DOSYA BOYUTU

Küresel savaşlara katılacağız.

Mobil platforma yönelik başarılı işlere imza atan Space Ape Games, şu sıralar Rival Kingdoms: The Lost City ile geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. Mobil platformda aksiyon oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda yayınlanan Rival Kingdoms: The Lost City, 1 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanıyor.

MMO türünde karşımıza çıkan yapımda oyuncular gerçek zamanlı olarak birbirleri ile mücadele edecekler. Tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanan yapımda oyuncular kendi krallıklarını kuracak, diğer krallıklara karşı mücadele edecekler. Oyun içerisindeki amacımız krallığımız ile genişlemek ve kontrolü ele almak olacak.

PvP savaşlarına sürükleyici bir hava katacak olan Rival Kingdoms: The Lost City, oyunculara küresel çapra sohbet edebilme ve ittifaklar kurabilme fırsatı da sunuyor. Oyun Google Play’de 4.5 gibi bir inceleme puanı alarak beklentileri karşıladı.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mad Dogs – 18+ Rival Gang Wars

    Kendi çetenizi kurarak aksiyon dolu sokak kavgalarına katılacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Lost Artifacts

    Gizemli hazineleri bulmaya çalışacağız.
  • RIVAL: Crimson x Chaos

    Mobil cihazınızda RIVAL: Crimson x Chaos ile alışılmışın dışında bir strateji deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Rival Regions

    Kendi siyasi partinizi kurarak ülke yönetiminde rol alabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Rival Kingdoms: Age of Ruin

    Rival Kingdoms: Age of Ruin, Android tablet ve akıllı telefonlarda oynanmak üzere tasarlanmış keyifli bir strateji oyunu.
  • ESWAT: City Under Siege Classic

    Robotik düşmanlar ile savaşacağız.
  • Crown of Mad City

    Kısa Açıklaması: Suçlularla mücadele edeceğiz.
  • ZIC: Zombies in City

    Zombilerle dolu bir şehirde hayatta kalmaya çalışacağız.