Road To Dragons

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Road To Dragons, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz kaliteli bir RPG olarak dikkat çekiyor.

Road To Dragons, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir RPG olarak dikkat çekiyor. Güçlü bir ejderhaya karşı mücadele ettiğimiz bu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirme şansına sahibiz.

Oyuna girdiğimiz anda Japon RPG'lerinde görmeye alışkın olduğumuz bir grafik modelleme diline yer verilmiş. Karakterlerin ve çevre birimlerinin tasarımları anime konseptiyle hazırlanmış ve açıkçası oyunun genel atmosfeirne çok iyi uyum sağlamış.

Oyunun dikkat çeken yanları arasında kontrol mekanizması yer alıyor. Ekranın alt bölümünde bulunan seçeneklerden karakterimizin hangi hamleyi yapacağını seçebiliyoruz. Yer alan seçenekler çok çeşitli ve geniş çaplı bir serbestlik sunuyor. Oyuncuların belli kalıplara sıkıştırılmamış olmaları oyundan alınan keyif artıran faktörler arasında. Karakterimizin bulunduğu konumu ve gideceği yol üzerinde bulunanları hesaba katarak seçimimizi yapmalıyız.

Japon RPG'lerinde karşılaştığımız o göz alıcı ve abartılı animasyon efektleri bu oyunda da kullanılmış. Çatışmalar esnasında karşımıza çıkan efektler oyuna daha fazla bağlanmamızı sağlıyor. Açıkçası RPG oyunları oynamaktan keyif alanların bu oyunu büyük bir zekvle oynayacaklarını düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Road To Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Road to Dragons, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

Road To Dragons, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir RPG olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda düşmanlarımıza karşı amansız bir mücadelenin içerisinde giriyoruz.

Oyunda son derece ilginç bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Karakterimizin ilerleyişini ekranın alt bölümünde bulunan paneldeki hamlelerle gerçekleştiriyoruz. Hamleleri tamamen biz seçtiğimiz için karakterin ilerleyişi üzerinde tam kontrole sahibiz. Açıkçası bu noktada oyuncuyu kısıtlayan bir yapının kullanılmamış olması epey hoşumuza gitti.

Oyunun en güzel yanlarından bir tanesi de grafikleri. Klasik Japon RPG'lerini anımsatan karakteriyle ön plana çıkan bu tasarım dili, oyunun kalite algısını bir basamak yukarı taşıyor. Buna ek olarak işitsel öğeler de görsel yapıyla tamamen uyum içerisinde ilerliyor.

Göz alıcı savaş animasyonlarıyla zenginleştirilmiş olan oyunda devasa ejderhayı yenemebilmek için hamlelerimizi çok iyi seçmemiz gerekiyor. Yol üzerinde karşımıza çıkan sandıklar içerisinde kıymetli eşyalar olabiliyor. Bunları kaçırmamak önemli bir yere sahip.

RPG oyunları dikkatinizi çekiyor ve bu kategoride oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun arıyorsanız Road To Dragon'u denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Walking Dead: Road to Survival

    The Walking Dead: Road to Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • One-Punch Man: Road to Hero

    Canavarla karşı şehri savunma zamanı geldi.
  • School of Dragons

    School of Dragons ile kendi ejderhamızı yetiştirebiliyoruz
  • Dragons Kingdom War

    Dragons Kingdom War, kartları toplayarak ordu kurup savaştığınız Android oyunu.
  • Dynasty Dragons: Warriors SRPG

    Dynasty Dragons: Warriors SRPG, Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız strateji rol yapma oyunu.
  • Heroes of Rings: Dragons War

    Sihirli yüzüklere sahip kahramanlarla savaşıyoruz.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Road of Hero

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu