Road to Valor: World War II

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

En güçlü orduyu kurup düşman üssünü dağıtın!

Road to Valor: World War II, 2. Dünya Savaşı temalı online strateji oyunlarını sevenlere tavsiye edebileceğim yapımlar arasında. Dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı teke tek savaştığınız oyunda General rütbesiyle bulunuyorsunuz. Tarihin en büyük savaşlarından birine katılmaya hazır mısınız!

Android platformunda 2. Dünya Savaşı dönemini konu alan birçok strateji oyunu var lakin Road to Valor’da birebir savaşıyorsunuz. Gerçek zamanlı PvP strateji oyununda iki taraf arasından seçiminizi yapıp direkt savaşa giriyorsunuz. Destek, hava, takviye ve daha birçok birim emrinizi bekliyor. Askerler, tanklar, binalar, taşıtlar her şey sizin yönetinimizde. En güçlü orduyu kurmak için her şeye sahipsiniz. Savaştıkça rütbe atlıyor, düşman üslerini darmadağın yaptığınız her gün sonunda madalya ve ödül sandıklarını açıyorsunuz. Bu arada girdiğiniz savaşı kaybederseniz sıralama puanınız düşüyor, diğer oyuncular arasında geriliyorsunuz.

 

Erkan Calp

Road to Valor: World War II

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
175 MB DOSYA BOYUTU

2. Dünya Savaşı döneminin birliklerini yönetiyorsunuz.

Road to Valor: World War II, 2. Dünya Savaşı dönemi birliklerini yönettiğiniz online strateji oyunu. Diğer İkinci Dünya Savaşı temalı strateji oyunlarından farklı olarak oyuncuları teke tek karşı karşıya getiren yapımda herkes General rütbesiyle oynuyor. Tüm oyuncular en güçlü orduyu kurup dünyaya hükmetme çabasında!

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla dikkat çeken gerçek zamanlı PvP strateji oyunu Road to Valor’da iki taraf arasından seçiminizi yapıp stratejinize uygun birlikleri hazırlıyor ve düşman üssünü darmadağın etmek için uğraş veriyorsunuz. Bu oyunda güçlerinizi birleştirebileceğiniz müttefikler yok! Destek almadan tüm gücünüzle düşmana saldırıyorsunuz. Karadan havadan saldırılara düzenleyerek düşmanı bitirmeye çalışıyorsunuz. Zaferle sonlanan her savaş diğer oyuncular arasındaki sıralamanızı yükseltiyor. Tabii ki rütbe atıyorsunuz. Yükseldikçe yeni birimlerin de kilidi açılıyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Conqueror 3 APK

    World Conqueror 3 APK, İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen taktiksel bir savaş oyunudur.
  • World War Doh

    World War Doh Android oyununda ordu kurup rakiplerinize hükmediyorsunuz.
  • Sea Fortress

    Batar ya da yüzersiniz! Seçim sizin.
  • Empire: Rise Of BattleShip

    Okyanusa hükmedin!
  • Art Of War 3

    Command & Conquer mobile taşındı!
  • World War Rising

    Askeri üssünüzü kurun, savaşın.
  • StormFront 1944

    İkinci Dünya Savaşı dönemine götüren sürükleyici bir yapım
  • Battlefield Commander

    Askeri savunma oyununda dünya genelinde oyuncularla gerçek zamanlı savaşıyoruz.