Robot Jack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Sürükleyici deneyim sunan bir platform oyunu

Robot Jack, birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken bir mobil bulmaca oyunu olarak ön plana çıkıyor. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmalı ve tüm zorlu engellerin üstesinden gelmelisiniz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun olarak nitelendirebileceğim Robot Jack, hem eğlenceli hemde zevkli bir deneyim sunuyor. Bol reaksiyonlu bölümleri ve zorlu bulmacalarıyla da dikkat çeken oyunda eve dönüş yolunu bulmak için mücadele ediyorsunuz. Çelik kutular, balonlar, TNT patlayıcılar ve daha fazlasının yer aldığı oyunda dikkatli olmalı ve tüm engelleri aşmalısınız. Sürükleyici bir platform oyunu olarak nitelendirebileceğim Robot Jack, mutlakla telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda engellerle dolu bölümleri tamamlayarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz.

Robot Jack oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Robot Jack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
113 MB DOSYA BOYUTU

Harika vaki geçirebileceğiniz bir platform oyunu

Robot Jack, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil bulmaca oyunu oalrak dikkat çekiyor.

Birbirinden zorlu bölümleri ve eşsiz mekanikleriyle ön plana çıkan Robot Jack, eğlenceli ve bir o kadar da sürükleyici yapısıyla sizleri telefon başına kitleyebilecek türden bir oyun. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda özenle yerleştirilmiş engellerin ve tuzakların üstesinden gelmeniz gerekiyor. Boş zamanlarızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz oyunda eve dönüş yolunu bulmak için mücadele ediyorsunuz. Beyninizi de iyi kullanmanız gereken oyunda bulmacaları çözmeniz gerekiyor. Sürükleyici bir platform oyunu olarak nitelendirebileceğim oyunda harika vakit geçirebiliyorsunuz. Kaliteli görselleri ve eşsiz atmosferiyle mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda engellerle dolu bölümleri tamamlayarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz.

Robot Jack oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • .Connect.

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Off the Hook!

    Sürükleyici bir Beceri Oyunu
  • Folding Blocks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • red

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balance of Country

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu