Rocket Rabbits

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Rocket Rabbits, birbirinden sevimli tavşan karakterlerinizi roketler aracılığı ile yolculuk yaptırmanızı amaçlayan oldukça zevkli bir beceri oyunudur.

Tavşanlar ile birlikte seyahat yapma fikri kulağa hoş geliyor değil mi? Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Rocket Rabbits ile tavşanları roketlere bindirip onlarla yolculuk yapacaksınız.

Rocket Rabbits oyunu karakterlerinin güzel olduğu gibi oldukça zevkli görevlere de sahip. Oyunda tavşanları gezegenler arasında yolculuk yaptırmanız gerekiyor. Bu yolculuk esnasında oldukça dikkatli olmanız lazım. Çünkü beraber yolculuk yaptığınız tavşanlar sevimli oldukları kadar da yaramazlar. Onları eğer iyice takip etmezseniz tavşanları kaybedebilir ve oyunun sonuna gelebilirsiniz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oldukça zevkli bir oyun olan Rocket Rabbits, tavşanlarla birlikte yolculuk yaparak bölümleri geçmenizi amaçlıyor. Tavşanlar gezegenler etrafında dönerken sizin onları roketlere bindirmeniz lazım. Tavşanlar roketlerin üzerine geldiğinde ekrana dokunmalı ve roketi fırlatmalısınız. Bu sayede tavşanlar diğer gezegene geçmiş olacak. Bu işlemi her gezegende yeniden uygulayıp tavşanları gezdirmelisiniz. Böylelikle oyunda ilerleyip yeni bölümlere geçebilirsiniz.

Muhteşem grafikleri ve stres azaltıcı ses efektleri ile birlikte Rocket Rabbits oyunu oldukça hoşunuza gidecek. Hadi hemen şimdi siz de Rocket Rabbits oyununu indirin ve eşsiz bir eğlenceye başlayın!

Uğur Sağlam

Rocket Rabbits

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
396 MB DOSYA BOYUTU

Rocket Rabbits, tavşan karakterlerinizi gezegenler arasında gezdirerek yeni noktalara götürmenizi amaçlayan bir beceri oyunudur.

Tavşanlar oldukça sevimli hayvanlardır. Tavşanları beslemek ve onlarla vakit geçirmekte oldukça zevklidir. Eğer siz de tavşanları  seven birisiyseniz Rocket Rabbits oyununun bağımlısı olacaksınız. Rocket Rabbits oyununda tavşanları yönlendirmeniz ve onları hedef olarak gösterilen noktalara ulaştırmanız lazım. Bu işlemleri yaparken tavşanları korumalı ve hedefi kaçırmamalısınız.

Rocket Rabbits oyununda birbirinden sevimli tavşanlara sahipsiniz. Sizin bu tavşanları yönlendirmeniz ve yeni gezegenlere ulaştırmanız lazım. Tavşanlar elbette uslu durmuyorlar. Bu yüzden onları iyi kontrol etmeli ve hareket noktasını kaçırmamalısınız. Tavşanları rokete ulaştırmanız oldukça önemli. Çünkü  tavşanlar ancak roketler ile birlikte başka noktaya gidebiliyorlar. Oldukça eşsiz gezegenler arasında yolculuk yaparak tavşanları ilerletmeniz lazım. Tavşanları ilerlettiğinizde eğer başarılı olursanız bölümü geçiyor ve yeni bölümlere yolculuğa başlıyorsunuz.

Rocket Rabbits, oldukça güzel tasarlanmış grafikleri ve muhteşem ses efektleri ile birlikte her yaştan insanın severek oynayacağı bir beceri oyunudur. Hemen şimdi siz de Rocket Rabbits'i indirin ve tavşanlarla birlikte eşsiz bir macera yaşamaya başlayın. Hatta çocuklarınıza da bu oyunu gösterin ve onlarla birlikte eğlenceli zamanlar geçirin.


Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rocket Romeo

    Rocket Romeo, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Captain Rocket

    Captain Rocket, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, reflekslere dayalı bir beceri oyunu.
  • Rocket Chameleon

    Rocket Chameleon'da böcekleri yiyerek ilerlemeye çalışan bir bukalemunun kontrolünü ele alıyoruz.
  • Dr. Rocket

    Dr. Rocket, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, becerilere dayalı bir mobil oyun.
  • Let's Go Rocket

    Let's Go Rocket ile Android cihazlarınızdan roketinizi kullanarak uzay maceralarına atılmaya hazır olun.
  • Top Gear: Rocket Robin

    Top Gear: Rocket Robin, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz roket uçurma oyunu.
  • Rocket Reactor Multiplayer

    Rocket Reactor Multiplayer, aynı Android cihaz üzerinde 4 kişiye kadar birlikte oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir reaksiyon oyunu.
  • Flip The Rocket

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu