Rocket Valley Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu

Rocket Valley Tycoon, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir arcade oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Farklı tesisler kurup geliştirerek uzaya çıkmak için roketler geliştirdiğiniz oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Uzaya çıkmak için sıfırdan başlayıp farklı roketler geliştirdiğiniz bir oyun olan Rocket Valley Tycoon, kaynaklarınızı iyi şekilde yönetip farklı tesisler inşa ettiğiniz bir oyundur. Retro tarz bir atmosfere sahip olan oyunda tüm kaynaklarınızı iyi bir şekilde yönetmeli ve tesisler arası bağlantıyı iyi kurmalısınız. Karmaşık bir oynanışa sahip olan oyunda tesislerinizi de geliştirerek iş gücünü arttırabiliyor ve daha hızlı gelişim sağlayabiliyorsunuz. Stratejik hamleler de yapmanız gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Bakanlıklardan fabrikalara kadar her türlü binayı kurabileceğiniz oyunda işiniz de bir hayli zor. Demiryolları kurarak hammadde de taşıyabileceğiniz oyunda renkli grafikler bulunuyor: Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Rocket Valley Tycoon oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Rocket Valley Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
146 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu

Rocket Valley Tycoon, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli ve eğlenceli bir mobil oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Uzaya çıkmak için çalışmalar yaptığınız oyunda eğlenceli deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun olan Rocket Valley Tycoon, kaynaklarınızı iyi şekilde yönetip uzaya çıkmak için çalışmalar yaptığınız bir oyundur. Uzaya çıkmak için roketler ürettiğiniz oyunda gereken tüm tesisleri baştan kuruyor ve yönetiyorsunuz. Hammadde akışını iyi bir şekilde organize ederek tesisler arası ulaşım sağlıyor ve hızlı bir şekilde roket üretmeye çalışıyorsunuz. Geniş bir kurguya sahip olan oyunda stratejik kararlar almalı ve uygulamalısınız. Bu tür oyunları seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim Rocket Valley Tycoon, sizleri bekliyor. Karmaşık bir oynanışa sahip olan oyunda tesislerinizi de geliştirerek iş gücünü arttırabiliyor ve daha hızlı gelişim sağlayabiliyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Rocket Valley Tycoon oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dash Valley

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Flip The Rocket

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Rocket Sling

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu
  • Nindash: Skull Valley

    Hayatta kalmak istiyorsanız reflekslerinizi coşturmalısınız.
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu